Valitse sivu

Kesäjuhlien kukkakoristeet saavat rönsytä villisti – 5 inspiroivaa ideaa

Rönsyävät kukkakoristeet luovat rentoa ja kesäistä tunnelmaa. Varaudu kesän juhliin ajoissa, ja suunnittele juhlien somisteet yhdessä floristin kanssa.

Kesä on erilaisten juhlien aikaa. Kun luonto on vehreimmillään, juhliin sopii loistavasti ihanan rönsyävät kukkakoristeet. Runsaalla leikkokukkien ja -vihreiden käytöllä luodaan kesäisen rehevä ja rento tunnelma.

Kesäjuhlien kukkakoristeet kannattaa suunnitella hyvissä ajoin etukäteen. Floristi auttaa suunnittelussa ja toteuttaa toiveidesi mukaiset kimput, asetelmat ja seppeleet – kukkien tilaus ja maksaminen käy kätevästi myös verkossa.

hääkimppu, morsiuskimppu, kesän kukkakimppu

Pisaranmallinen kukkakimppu

Valuva kukkakimppu asettuu kauniisti kesämorsiamen käteen. Tämä kimppu on rakennettu pieneen kanaverkkopalloon, jonka avulla se säilyy kevyenä. Ilmavuuden luontiin riittää pienempi määrä leikkovihreitä, joten kukkia on käytetty runsaasti. Vihreät lumipalloheidet ovat ihanan kesäisiä, ja ne tuovat mieleen rakkaudella hoidetun ja rehevänä kukkivan puutarhan.

Kukkaseppele olkihatussa

Kukkahattuilun ei tarvitse olla vakavaa – sujauta juhannusseppele olkihatun päälle ja suuntaa lämpimien kesäpäivien viettoon! Hatun lieri pitää seppeleen jämäkästi paikoillaan. Luonnonkukkamainen vaikutelma syntyy käyttämällä runsaasti vihreitä ja pienikukkaisia leikkoja.

Lue myös: Näin teet kukkaseppeleen itse

tilakoriste, hääkoriste, kukka-asetelma

Kukka-asetelma sammalpedillä

Sammaleella peitetty astia sopii hauskasti luonnonläheiseen kukka-asetelmaan. Kun kukkia on käytetty runsaasti ja ne on aseteltu kasvusuunnan mukaisesti, syntyy mielikuva kesäisen runsaasta sammalmättäästä. Suurempana toteutuksena tämä asetelma sopii myös tilauskoristeluun tai jopa kuvausseinän taustaksi.

Villi kesäkimppu

Ilmakasvi on rohkea ja ennen kaikkea trendikäs valinta kukkakimppuun. Sen kauniisti kiemurtelevat lehdet imartelevat kimpun rönsyävää mallia. Ilmakasvin lisäksi tällä hetkellä suosittua harmaanvihreää sävyä löytyy myös hopeabruniasta ja suositusta tuhkaeukalyptuksesta. Ovaalin muotoon sidottu kimppu sopii esimerkiksi kattauspöydän keskelle tai boheemin morsiamen kimpuksi.

Kesäinen kukka-asetelma pääruukkuun

Hiukset hulmuten keskellä kesää! Suositut pääruukut sopivat myös kukka-asetelmien tekoon. Niittymäinen tunnelma syntyy nuokkutähkästä ja erilaisista heinistä. Pyöreät kultahehkut loistavat kilpaa keskikesän auringon kanssa. Floristi voi toteuttaa asetelman myös kaappiesi kätköistä löytyneeseen ruukkuun tai astiaan.

Avainsanat: