Valitse sivu

Kirjan ja ruusun päivä

Kirjan ja ruusun päivä – juhlitaan kirjallisuutta kera ruusujen!

Kirjan ja ruusun päivää vietetään 23.huhtikuuta, päivää on vietetty jo vuodesta 1930 lähtien. Päivä on valittu kahden maailmankirjallisuuden klassikkokirjailijan Miguel de Cervantes sekä William Shakespearen kuolinpäivän mukaan.

Perinteiden mukaan, kirjan ja ruusun päivänä mies antaa naiselle punaisen ruusun ja nainen miehelle kirjan. Nykypäivänä kirjan ja ruusut voit antaa lahjaksi kenelle vain. Kirja on lahjana erityinen, se muistuttaa meitä kirjallisuuden korvaamattomasta lahjasta – mielikuvituksesta. Kirja ei myöskään vanhene, sen pariin voi aina uppoutua uudelleen. Kirjan voi myös lainata ystävälle tai lahjoittaa seuraavana kirjan ja ruusun päivänä seuraavalle onnekkaalle. Klassinen punainen ruusu sopii täydellisesti kirjan kanssa annettavaksi tai kiitokseksi kirjan saamisesta. Anna vastalahjana kirjan saamisesta punainen ruusu, tai valitse punaisen tilalle jokin muu ihanista leikkoruusuväreistä. Rohkeimmat saattavat korvata trendikkäästi ruusun jopa eukalyptuksen oksalla tai jollain muulla yhtä kauniilla leikkokukalla!

Hyvää kirjan ja ruusun päivää!

Lähetä kaunis ruusukimppu 

Yllätä ystäväsi tai lähimmäisesi runsaalla ruusukimpulla! Klikkaa sivuille eKukka.fi ja kirjoita hakukenttään osoite, postinumero tai paikkakunta. Valitse sen jälkeen mieleisesi kukkakauppa ja klikkaa kukkaostoksille. Valitse mieleisesi kukat, halutessasi voit liittää kukkalähetykseen kortin ja toiveet toimitukseen liittyen. Täytä tiedot lähettäjästä sekä vastaanottajasta. Klikkaa maksupalveluun ja valitse sopivin tapa maksaa tilaus. Tilauksen maksettuasi saat vahvistusviestin eKukkakauppiaaltasi!

Avainsanat: