Valitse sivu

Korkea kukka-asetelma joulukotiin

Millaisia kukka-asetelmamalleja on? Esittelyssä korkea asetelma

Korkealla kukka-asetelmalla saadaan juhlatilaisuuksiin todellista juhlan tuntua. Korkeat asetelmat ovat näyttäviä ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi juhlien noutopöydän keskellä tai erilaisten tilaisuuksien lavakoristeena.

Korkeat kukka-asetelmat hieman pienemmässä koossa toimivat myös joulukodin kaunistajina. Korkea asetelma olohuoneen lipaston päällä ilahduttaa taatusti jokaista, eli sen voi antaa vaikka lahjaksi kukkakimpun sijaan. Kukka-asetelma on jo valmiiksi astiassa, joten lahjan saajan ei tarvitse muuta kuin asettaa se sopivalle paikalle. Sekä huolehtia veden lisäyksestä astiaan. Kukka-asetelmasta jää vielä astia tai ruukku muistoksi, jota voi käyttää vielä uudelleen.

Korkea kukka-asetelma tehdään yleensä kukkasieneen. Näin kukat saadaan aseteltua tarkasti haluttuihin paikkoihin. Korkeasta asetelmasta voidaan tehdä selkeälinjainen, ilmava, runsas tai minimalistinen. Kerro vain toiveet kukkakauppiaallesi, hän antaa sinulle vaihtoehtoja ja toteuttaa toiveidesi mukaisen kukka-asetelman.

Amarylliksestä saa joulun aikaan ihania korkeita asetelmia. eKukka.fi

Avainsanat: