Valitse sivu

Kuivakukkakranssi on trendikäs ja kestävä koriste – sopii sisälle ja ulos

Ihastuttavat kuivakukat kranssissa

Trendikkäät ja kestävät kuivakukkakranssit sopivat koristeiksi sisätiloihin sekä ulos. Kotona ne sopivat kivasti sisustuksen yksityiskohdiksi esimerkiksi takan ylle tai taulujen viereen seinälle. Kevään tullessa on kiva piristää myös terassia ja parveketta uusilla kukkakoristeilla, kuivakukkakranssi sopii mainiosti ulko-oveen tai nojaamaan kaunista lyhtyä vasten. Kuivakranssi on helppohoitoinen sisustuselementti joka on myös ihana lahjaidea.

Kuivakukkakransseja on useita erilaisia ja eri kokoisia, ne voidaan tehdä kapeaan pohjarenkaaseen tai paksumpaan, valmiiseen kranssipohjaan. Kuivakukat voidaan kiinnittää kranssipohjaan samaan tapaan, kuin tuoreet kukat. Myös liimaustekniikka on kätevä kuivakukilla koristellussa kranssissa. Valmis, paksumpi kranssipohja on helppo ja nopea kukittaa – voit kokeilla kukitusta itse tai tilata valmiiksi kukitetun kranssin kukkakauppiaalta. Kuivakukkakranssi voidaan tehdä täysin kuivista materiaaleista tai voit yhdistellä kuivia sekä kauniisti kuivuvia kukkia mielesi mukaan.

Keväinen kuivakukkakranssi ‘Hentomieli’ on pirteä ja ihana tapaus! Sen on taidokkaasti tehnyt Vuoden nuori floristi 2020 Mervi Juurikka. Kranssista löytyy suosituimpia kuivakukkia kuten: olkikukka, pantaheinä ja palmunlehti. Upea Serruria ‘Blushing Bride’ on tässä työssä käytetty tuoreeltaan, mutta se kuivuu kauniisti ja kestää kranssissa myös pitkään. Muhkea rusetti viimeistelee suloisen kranssin ilmeen.

Hentomieli-kuivakukkakranssin on tehnyt Vuoden nuori floristi 2020 Mervi Juurikka

Kuivakukkakranssi ‘Hentomieli’, Kukkakauppakalenteri 2021. Uudistuneen Kukkakauppakalenterin upeiden viikkoaukeamien kukkasidontatöistä vastaavat Vuoden nuori floristi 2020 Mervi Juurikka ja hänen assistenttinaan toiminut floristimestari Hyeeun Kim. Kuvaajat: Janika Saviluoto, Laura Karsikas ja Oona Ammunet.


Lue lisää kuivakukista

Vaalea kuivakukkakimppu sopii monenlaiseen sisustukseen

Suositut kuivakukat

DIY Kuivakukkakranssi

Avainsanat: