Valitse sivu

Kukkalahjat äitienpäiväksi – lue 5 vinkkiä!

Kukat ovat lahjoja, jotka ilahduttavat äitienpäivänä sekä äitiä että isoäitiä

Äitienpäivä kolkuttelee jo ovella. Äitejä, isoäitejä ja muita äitihahmoja kannattaa muistaa piristävällä kukkalahjalla. Erilaisista kimpuista, asetelmista, kukkakoruista ja sisustuksellisista kukkatöistä löytyy varmasti mieleinen lahja jokaiselle.

Kukkalahjan tilaat kätevästi suoraan kotiovelle lähimmän eKukka-kaupan kautta. Kukat voidaan tarvittaessa toimittaa myös ilman lähikontaktia.

äitienpäivä

Kukkakimppu

Kukkakimppu ilahduttaa saajaansa takuuvarmasti. Tällä hetkellä pinnalla ovat luonnonläheiset ja rennosti rönsyilevät kimput. Trendikäs ilme on taattu, jos leikkovihreänä käyttää erilaisia eukalyptuksia. Valitse kimppuun äidin lempikukkia ja -värejä ja liitä mukaan vielä kaunis äitienpäiväruno.

äitienpäivä, kukka-asetelma

Kukka-asetelma

Asetelmat tehdään suoraan astiaan esimerkiksi kukkasienen avulla. Pieni asetelma asettuu kauniisti äitienpäivän juhlakattauksen keskelle. Voit viedä oman astiasi kukkakauppaan ja antaa floristin toteuttaa siihen toiveittesi mukaisen asetelman.

äitienpäivä, kukkaseppele

Kukkakoru

Kuivakukista tehty kukkakoru säilyy muistona pidempään, eikä se nuupahda kesken juhlapäivän. Tässä pääseppeleessä on käytetty erilaisia heiniä ja suloista herttaikikukkaa. Kukkakoru voi olla myös esimerkiksi rannerengas tai kukkaviehe, joka voi koristaa myös naisen asun etumusta.

äitienpäivä, kuivakukkakranssi

Kuivakukkakranssi

Kranssit ovat tämän päivän hittituotteita. Äitiä voi ilahduttaa valmiilla kranssilla tai kukkakauppojen järjestämillä kranssikursseilla. Palmunlehdistä, pampaheinästä ja kuivatuista proteoista syntyy näyttävä ja kestävä sisustuselementti.

äitienpäivä, viherkasvi

Viherkasvi

Jos äiti on viherpeukalo, hän ilahtuu varmasti viherkasvilahjasta. Jo pienellä tuunauksella lahjasta tulee harkitumpi ja mieleenpainuvampi. Kuvassa näkyvä herttaposliinikukka saattaa ajan kanssa ilahduttaa tuoksuvalla kukinnalla, mikäli pistokas innostuu tekemään uutta kasvua.

Avainsanat: