Valitse sivu

Kukat kotiovelle verkkokaupasta

Kukkien toimitus myös ilman kontaktia
Etusivu 9 Kukkatoimitus kotiovelle

Kukat vastaanottajalle ilman kontaktia

Jos haluat, että tilaamasi kukat jätetään vastaanottajan kotiovelle ilman kontaktia, niin muista mainita tämä tilauksesi yhteydessä. Näin kukkalähetti tietää miten toimia oikein kukkatervehdystäsi jättäessään. Kukkalähetyksestä voidaan myös ilmoittaa ennakkoon puhelimitse.

 

Kukkatilaus tuo iloa arkeen

Sekä asiakkaat että kauppiaat ovat huomanneet, että kukkien kotiinkuljetus tai pikainen nouto liikkeestä on tällä hetkellä monelle jopa ainut vaihtoehto saada kukka-alan palveluita. Kauppiaat panostavat nyt kovasti tuotevalikoimien laajentamiseen.

eKukka.fi kautta pääset tilaamaan kukat suoraan kotiovellesi – valitse piristävä kukkakimppu tai viherrä kotisi sisustus uudella viherkasvilla! Tutkimusten mukaan kukkien hoito on terapeuttista – kukkien parissa puuhastelu lievittää stressiä ja rentouttaa.

Muista ja ilahduta lähimmäistäsi kukkalähetyksellä – kukkamuistaminen on pieni ja lämmin ele. Nämä ajat rajoittavat mahdollisuuksiamme tavata ystäviämme ja sukulaisiamme, joten kukkalähetys tuo päivään mukavaa piristystä.

 

 

Kauppiaiden edut asiakkaille 

Monet eKukka-verkkokauppiaat tarjoavat kukkien tilaajalle etuja omassa verkkokaupassaan, joko tuotteiden tai kuljetusten muodossa. Yksityiskohtaiset tiedot toimitushinnoista löytyvät kauppiaiden omista verkkokaupoista.  Lisäksi kauppiaat ovat panostaneet omassa toiminnassaan siivouksen ja hygieenian tehostamiseen ja toiminnassaan välttävät lähikontakteja.

 

 

Näin tilaat kukat netistä suoraan kotiovelle 

Tilaa kukat helposti ja nopeasti eKukka-verkkokaupasta! eKukka.fi on Suomen laajin kukkakauppaverkosto – tilaa kukat kätevästi lähes kaikkialle Suomeen! Hakupalvelustamme löydät kaikki eKukka.fi verkkokauppiaat ja asiakkaana tilaat aina kukat suoraan kauppiaalta – näin pääset tukemaan samalla pienyrittäjiä.

Kolme askelta kukkatilaukseen

  1. Klikkaa sivulle eKukka.fi
  2. Kirjoita hakukenttään osoite, postinumero tai paikkakunta
  3. Valitse mieleisesi kukkakauppa ja kukat!

Valitse kauppa ja tilaa kukat

Tilaa kukat kätevästi lähes kaikkialle Suomeen! Hakupalvelustamme löydät kaikki eKukka.fi verkkokauppiaat ja asiakkaana tilaat aina kukat suoraan kauppiaalta. Suurimmassa osassa paikkakuntia on vähintään yksi verkkokauppa ja monella paikkakunnalla on vaihtoehtoja enemmän.

Kaikki maksutavat kuluttajille – yrittäjille yrityslasku

eKukka.fi tarjoaa kukkien ystäville erilaisia maksuvaihtoehtoja. Voit valita maksutavaksi Paytrailin operoimtat pankki- ja luottokortit, Paypalin, tilaus laskulle tai tilaus osamaksulla (Collector & Jousto). Yrityksille tarjoamme Enterpay – yrityslaskun. Klikkaa kukkaostoksille ja valitse itsellesi sopivin ja helpoin maksutapa!

Jaa vinkki ystävillesi