Valitse sivu

Kukkia isälle – 3 kukkavinkkiä isänpäivään

Millainen isä, sellaiset kukat!

Isänpäivänä on aika muistaa isiä, pappoja ja muita läheisiä isähahmoja. Perinteisten sinisten kukkien vaihtoehdoksi käy mikä tahansa isän luonteeseen sopiva kukkalahja, ja kukat voivat olla myös osana suurempaa lahjakokonaisuutta. Hae inspiraatiota lahjaideaan isän luonteesta tai harrastuksista, ja piilota lahja kukkien sekaan!

Lue myös: Vinkit isänpäivän ruukkukasveihin

isänpäivä kukat

Kynä sammalpedillä

Onko isä innokas sanaristikoiden tai sudokujen täyttäjä? Isän tuleva lempikynä annetaan lahjaksi sammalpedille aseteltuna – paitsi että sammalpeti koostuukin oikeasti vihreistä harjaneilikoista. Perhoskämmekkä on takuuvarmasti juhlava ja näyttävä valinta, mutta valkoisina ne eivät vie liikaa huomiota lahjalta.

isänpäivä

Maalarin kukkakimppu

Jos isä on kova nikkaroimaan ja maalaamaan, hän ilahtuu varmasti muhkeasta kukkakimpusta, jonka reunoille on pujoteltu maalipensseleitä. Maalipensseleiden tilalla voi olla tietenkin mitä tahansa lahjan saajan harrastuksiin sopivaa. Kimppuun voi valita isän lempivärejä ja -kukkia. Kimppu, jossa värejä on käytetty ennakkoluulottomasti, tuo varmasti hymyn huulille.

isänpäivä

Räikeitä värejä maajussille

Maajussi – tai maaseudulle kaipaava – haluaa kimppuunsa tietenkin vehnää. Leiskuvan punaisiksi värjätyt vehnät ovat kaikkea muuta kuin arkisia, ja punaiset ruusut ja ruusuneidikit vain lisäävät juhlavaa vaikutelmaa. Yksivärinen kimppu sopii myös voimakkaista väreistä pitäville. Värjättyjen kuivakukkien avulla mikä tahansa väri on toteutettavissa!

Avainsanat: