Valitse sivu

Mitä joulupöydän kukkakoristeeksi? – kokeile tyylikästä kukitettua joulukranssia

Koristele joulun juhlapöytä vaaleasti kukitetulla ja tyylikkäällä joulukranssilla

Joulupöytään on ihana suunnitella kukkakoristeita ja koko joulun kattausta. Joulukranssiin saa yhdistettyä kivasti joulun ehdottomat koristeet – kukat ja kynttilät. Leikkokukista tehtyyn kranssiin kannattaa valita kestäviä lajikkeita, niin ne säilyvät pitkälle jouluun. Oman tunnelmansa joulukranssiin tuo kynttilöiden lämmin tuike. Kynttilöiden kanssa on muistettava olla varovainen – niitä ei saa jättää vahtimatta!

Joulukranssissa yhdistyvät joulun suosikit - kukat ja kynttilät.
Kukat ja kynttilät – joulun suosikit yhdistyvät tässä joulukranssissa. eKukka.fi

Vaaleilla kukilla syntyy tyylikäs joulukranssi

Kranssin kukituksesta voidaan tehdä joko muhkea tai siro. Vähempi kukkaiseen kranssiin voidaan laittaa kukkien sijaan enemmän havuja ja leikkovihreitä. Kerro vain toiveesi kukkakauppiaalle ja hän toteuttaa joulukranssin sen mukaan.

Kukkien väreillä voidaan myös vaikuttaa tunnelmaan. Vaaleat kukat hohtavat joulun hämärässä valaistuksessa ja ne tuovat juhlapöytään tyylikästä ilmettä sekä valkean joulun tuntua. Kuvan joulukranssissa on käytetty pääkukkana lumenvalkoisia neilikoita ja phalaenopsis orkideaa. Kranssia täydentävät vaaleat, vihreään taittavat suloiset leikkojouluruusut. Oman mausteensa joulukranssiin antavat myös kuusen paisukarvejäkäläiset oksat sekä muut mielenkiintoiset materiaalit.

Tummilla kukilla voidaan luoda taas ihan toisenlainen tunnelma. Burgundin punainen yhdistettynä muihin tumman sävyisiin leikkokukkiin antaa upean säväyksen joulupöytään. Valitse kukkakoristeet joulusi teemavärin mukaan.

Vaaleat kukat joulukranssissa tuovat lumenvalkeaa fiilistä joulupöytään.
Vaaleat kukat joulukranssissa tuovat lumenvalkeaa fiilistä joulupöytään. eKukka.fi

Joulukranssista löytyy monenlaisia mielenkiintoisia yksityiskohtia.
Joulukranssiin mahtuu monenlaisia mielenkiintoisia yksityiskohtia joita ihastella. eKukka.fi

Kurkista tästä lisää joulukranssi-ideoita!

Avainsanat: