Valitse sivu

Miten tulppaanikimppuun saa ripauksen luksusta?

Pienillä jutuilla tulppaanikimpusta saa taiottua luksuskimpun

Alkuvuosi on tulppaanien kulta-aikaa – niitä tuodaan viikottain kotia piristämään sekä viedään tuliaisiksi kylään tai lähetetään ystäville ja läheisille piristyksiä toiselle paikkakunnalle. Joskus tulppaanikimppu voi tuntua tylsältä, mutta jo muutamalla pienellä vinkillä tulppaanikimpusta pukeutuukin upea luksuskimppu.

Tulppaanikimppu on ihana saada lahjaksi, kun se on pakattu kauniisti. eKukka.fi

Tulppaanikimpun vinkit

Leikkovihreiden lisäys
Kun tulppaanikimppuun lisää erilaisia leikkovihreitä, siitä tulee jo paljon muhkeampi kuin ilman niitä. Voit käyttää muutamaa erilaista leikkovihreää – se tuo vaihtelua ja mielenkiintoa kimppuun.

Lisukekukkien lisäys
Jo muutamalla erilaisella, tulppaanin muodosta ja koosta poikkeavalla leikkokukalla herätät kimppuun vaihtelevan tunnelman.

Nauha tulppaanin varsien ympärille
Pitsinauha tai jokin muu kiva nauha tulppaanin sidontakohdan ympärille tuo todella kivan fiiliksen kimpusta. Katso kaappiesi kätköt ja kokeile erilaisia nauhoja tulppaanikimppuun.

Pitsinauha tuo tulppaanikimppuun ripauksen ylellisyyttä. eKukka.fi

Pakkauspaperi
Kukkien pakkaus luo ensimmäisen vaikutelman kimpusta saajalleen. Sillä on väliä, onko tulppaanit löysässä, tylsässä muovikääreessä vai kauniissa paperissa paketoituna kauniisti. Pakkauspaperi voi olla vaikka käsintehtyä paperia, kaunista lahjapaperia, silkkipaperia tai ruskeaa kierrätettyä paperia. Voit lisätä pakkauksen päälle kauniin rusetin, yhteensopivia koristetarroja tai vaikkapa pienen havunoksan teipattuna koristeteipillä.

Tulppaanikimpun voi myös lähettää helposti ilahduttamaan läheisiä. eKukka.fi

Lähetä tulppaanikimppu läheisellesi

Jos haluat ilahduttaa läheisiäsi tulppaanikimpulla, jossa on hieman luksusta mukana – se onnistuu kätevästi tästä eKukka-verkkokaupoista

Kirjoita hakukenttään katuosoite ja paikkakunta, minne haluat kukat lähettää ja valitse sen jälkeen sopiva kukkakauppa. Verkkokaupoista voi valita “Avoimen tuotteen”, johon voit kuvailla toiveet kimpusta. Sitten vain valitse tuotteelle kortti, kirjoita terveiset ja maksa ostoksesi. Kätevää ja helppoa!

Avainsanat: