Valitse sivu

Morsiuskimppu on floristin taidonnäyte

Morsiuskimppu on osa morsiamen identiteettiä

Morsiuskimpun suunnitteluun ja tyyliin vaikuttavat monet tekijät. Morsiuskimppu voi olla nykyään lähes millainen tahansa. Kimppu voi olla sidottu muutamasta kukasta tai siihen on käytetty lukuisia eri materiaaleja. Morsiuskimppu pitää suunnitella kantajansa mukaan. Morsiuskimpputrendit vaihtelevat hetkittäin, sosiaalinen media on mitä parhain apuväline oman morsiuskimpun tyylin löytämiseen.

Kimpun tyyliin vaikuttaa morsiamen omat mieltymykset, tyyli, puku, budjetti, häiden teema ja ajankohta. Floristit osaavat opastaa kukkien valinnassa ja kimpun suunnittelussa. Nykyään kimppuja voidaan tehdä teknisesti niin monella tavalla, että morsiamen villimmätkin toiveet voidaan toteuttaa.

Hää- ja naistenlehdet ovat pullollaan vinkkejä kesän morsiamille – kannattaa pitää kuitenkin pää kylmänä, sillä trendit vaihtuvat todella nopeasti. Voit etsiä omaa tyyliäsi myös Pinterestistä. Morsiuskimppu on aina uniikki ja ainutlaatuinen, niin kuin on häät yleensäkin. Kimppu pitää valita huolella, sillä se ikuistetaan myös hääkuvaan. Niin ja muista, että voit haastaa floristin tekemään sinulle jotain ainutlaatuista! Hääkukat olisi hyvä suunnitella hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Tutki eri kukkakauppojen kuvamaailmaa esimerkiksi Instagramista tai pyydä heiltä sähköpostilla taidonnäytteet. Etsi omaan tyyliisi sopiva kukkakauppa ja floristi – sovi sitten aika morsiuskimpun ja muiden hääkukkakoristeiden suunnitteluun. Voit tilata hääkukat myös netistä – eKukka.fi

Lue lisää hääkukista – HÄÄKUKAT

Avainsanat: