Valitse sivu

Orvokki – Kaksosten horoskooppikukka

Orvokki on karismaattisten ja flirttailevien Kaksosten horoskooppikukka. Kevään tunnetuinta kukkijaa ja Kaksosia yhdistää yllättävän monipuoliset piirteet.

Kaksoset ovat hauskoja ja flirttailevia. Heillä on ilmeikkäät kasvot, niin kuin sievillä pikku orvokeilla. Kaksosia kuvaillaan myös lapsekkaan uteliaiksi, muuntautumiskykyisiksi ja hyviksi kuuntelijoiksi.

KAKSOSTEN TÄHTIMERKKI
Syntymäaika: 21. toukokuuta – 20. kesäkuuta
Elementti: Ilma
Hallitseva planeetta: Merkurius
Kukka: Orvokki
Viikonpäivä: Keskiviikko

orvokki, kaksosten horoskooppikukka
Kukat ovat harvoin mustia, mutta muuntautumiskykyiselle orvokille tummaan pukuun verhoutuminen ei tuota vaikeuksia. eKukka.fi

Orvokit mukautuvat kevään vaihteleviin olosuhteisiin, ja ne voivat olla kevätistutuksen päätähtiä tai lisukekukkia. Samoin karismaattiset Kaksoset muuntautuvat taitavasti erilaisten sosiaalisten tilanteiden mukaan. He voivat loistaa juhlien keskipisteenä, mutta jäävät tarvittaessa myös seinäruusuksi. Sekä orvokeilla että Kaksosilla on siis kaksi eri persoonaa.

orvokki
Orvokki-istutus on täydellinen lahja Kaksosille. eKukka.fi

Kaksoset inhoavat yksinoloa. Ystävyyssuhteiden solmiminen on heille helppoa kuin heinänteko – orvokissakaan ei koskaan ole vain yhtä kukkaa, vaan ne kukkivat aina runsaslukuisesti.

Lue lisää: 4 ideaa orvokki-istutuksiin

Pienikukkaiset sarviorvokit ja suuremmat tarhaorvokit tulevat kauppoihin keväällä. Niiden laajasta värivalikoimasta löytyy varmasti suosikkiväri kaikille Kaksosille. Valkoiset orvokit ovat klassisia ja tyylikkäitä, vaaleanpunaiset ihanan hempeitä ja mustat orvokit hätkähdyttävät tummalla puvullaan. Sievä orvokki-istutus on täydellinen kukkalahja lähipiirisi Kaksosille!

Avainsanat: