Valitse sivu

Pääsiäisen söpöin koriste syntyy tarjoilukulhoon – katso vinkit Marimekon Räsymatto-astiaan tehtyyn asetelmaan

Pääsiäisen ihanimmat kukka-asetelmat syntyvät oman keittiön lempiastioihin. Kurkista kaappiesi kätköihin ja suunnittele pääsiäisasetelma kauniiseen tarjoilukulhoon. Marimekon Oiva / Siirtolapuutarha -sarjan Räsymatto-kuosinen tarjoilukulho sopii täydellisesti pääsiäisen sipulikukka-asetelman astiaksi. Sen kuosin pyöreät muodot tukevat hyvin pääsiäismunien ja tipujen maailmaa.

Marimekon Räsymatto -kuosiseen tarjoilukulhoon sopii täydellisesti pääsiäisen sipulikukat ja koristeet. eKukka.fi

Näin teet pääsiäisen kukka-asetelman tarjoilukulhoon

Tarvitse kukka-asetelmaan:

Valitse erilaisia sipulikukkia ruukussa, esimerkiksi pikkukukkaista tete-narsissia tai ihanan vaaleaa Minnow-erikoisnarsissia, keltaista hyasinttia ja sinistä helmililjaa. Nämä sipulikukat ovat eri korkuisia keskenään, mikä tuo kivaa syvyyttä kukka-asetelmaan.

Irrota varovasti mullat pois sipulikukkien juurista, jotta sipulikukat mahtuvat pienempäänkin kulhoon mainiosti. Käytä sammalta apuna sipulikukkien kulhoon asettelussa. Sipuleissa on kaikki tarvittava voima kukkimiseen, joten multaa ei välttämättä tarvita. Voit kostuttaa suihkepullolla sammalta päivittäin, jolloin sipulikukkien juuret saavat hieman vettä.

Irrota varovasti mullat pois sipulikukkien juurista – näin ne vievät vähemmän tilaa tarjoilukulhossa. eKukka.fi

Lisää sammalta vielä päällimmäiseksi kerrokseksi asetelmaan. Sammalen päälle voit asetella perinteiset pääsiäiskoristeet. Monesta kukkakaupasta löytyy myytävänä ihania ja uusimpia kauden koristeita, joita voi sujauttaa kukka-asetelman sekaan. Omat suosikkini koristeissa ovat pienet, suloiset viiriäisen munankuoret ja erilaiset höyhenet.

Erilaiset munankuoret, höyhenet ja tiput ovat suloisia pääsiäiskoristeita kukka-asetelman sekaan. eKukka.fi

Avainsanat: