Valitse sivu

Pääsiäiskimppu – tilaa kukat netistä suoraan kotiovelle

Pääsiäiskukkatervehdys ilahduttaa

Pääsiäiskukkakimppu hurmaa keveän keväisillä väreillään ja ihanilla sipulikukillaan. Sipulikukkien kaveriksi sopivat erilaiset kukkivat oksat ja tietenkin söpöt pääsiäiskoristeet. Keväinen kukkakimppu voi olla pyöreä ja matala tai näyttävä ja korkea – juuri toiveidesi mukainen. Raikkaat keltaiset ja oranssin värit pääsevät valloilleen aina kevään tullessa, pääsiäinen on värien juhla. Millainen kimppu sopisi sinulle tai lahjaksi lähimmäisellesi?

Ilahduta pääsiäiskukkatervehdyksellä, tilaa ystävällesi tai lähimmäisellesi kukkakimppu suoraan kotiovelle. Kukkien antaminen on lämmin ele, joka jää varmasti kukkien vastaanottajan mieleen. Kauniin kukkakimpun lisäksi vaihtoehtoja on useita – kukka-asetelma, sipulikukkakassi tai sipulikukista tehty perinteinen kukkaistutus. Kukat voidaan toimittaa myös ilman kontaktia.

Kurkkaa pääsiäiskukkien kimppuvinkit, suunnittele ja tilaa sopiva omaan kotiin tai lahjaksi!

Pajunkissat kukkakimpussa. eKukka.fi
Tasetti on yksi kevään sipulikukista, jota saa myös leikkona. eKukka.fi

Pajunkissat kimpussa

Pajunkissat kuuluvat perinteisesti pääsiäiseen, niistä askarrellaan kivoja virpomisvitsoja lapsien virpomisreissuja varten. Pajunkissat sopivat myös korkeampaan kukkakimppuun ja kestävät hyvin maljakossa. Tasetti on yksi kevään sipulikukka, joka kukkii valkoisin pienin, suloisin kukkasin. Tasetin tuoksu on huumaava, joten se ei välttämättä sovi allergikolle. Oranssivalkoinen kukkakimppu on raikas ja keväinen, hyvä valinta mikäli keltainen värinä ei tunnu omalta. Höyhenillä saadaan kimppuun kivaa pääsiäistunnelmaa.

Tilaa pääsiäiskukkatervehdys – eKukka.fi

Sipulikukkien sipulit ovat koristeellisia. eKukka.fi
Tarjoiluvadin pohjalle voi laittaa lorauksen vettä. eKukka.fi

Sipulikukkakimppu tarjottimelle

Erilaiset sipulikukat ihastuttavat keväällä ja ovat pääsiäisen halutuimpia kukkijoita. Sipulikukista voi tehdä kimpun myös niin, että sipulit ovat mukana – ne antavat elinvoimaa kukille ja tuovat mielenkiintoa silmille sekä pääsiäisen herkkupöydän kattaukseen. Sipulikukkakimppu sipuleineen sopii kivasti reunalliselle tarjottimelle, voit laittaa tarjottimen pohjalle tilkan vettä. Muista nostaa sipulikukat yöksi viileään paikkaan, näin ne kestävät sisätiloissa hieman pidempään.

Lue lisää kevään sipulikukista

Pääsiäiskimppu voi olla myös trendikäs. eKukka.fi

Kuivakukkia pääsiäiskimpussa

Trendikkäät kuivakukat sopivat mainiosti myös kevään sipulikukkien joukkoon. Kuivakukkia on saatavilla useissa eri väreissä, naturellina sekä valkaistuna. Pääsiäisen värijuhlaan sopii hyvin vaaleanpunaisiksi, oransseiksi ja keltaisiksi värjätyt, erilaiset kuivakukat. Tässä kimpussa on suloiset vaaleanpunaiset jänönhännät, sekä naturellina pampaheinä ja norsunheinä.

Voit tutustua kuivakukkiin eKukan Kasvikirjastossa – KASVIKIRJASTO

Sipulikukat ovat kevään suosituimpia kukkia. eKukka.fi
Kirjopikarililja on kivasti rönsyilevä sipulikukka. eKukka.fi

Erilaiset sipulikukat

Tiesitkö, että monenlaista keväistä ruukkusipulikukkaa saa kukkakaupasta ostettua suoraan myös leikkokukkana? Yleisimmin sipulikukkia käytetään ruukkukukkina, mutta leikkokukkina käyttäminen on kasvanut koko ajan. Leikkosipulikukista löytyykin monenlaista herkkää kukkijaa, joilla syntyy kukkakimppuihin rentoa ja keväistä fiilistä. Lue lisää leikkosipulikukista.

Väriä kevätkimppuun voi tuoda myös koristepaperilla. eKukka.fi
Pääsiäiskimppuun veikeää menoa tuo ihanat puput ja höyhenet. eKukka.fi

Pääsiäiskimpun koristeet

Pääsiäiskoristeilla kimppuun saadaan iloa ja keveyttä, suloiset puput ja tiput sekä eriväriset höyhenet ja koristemunat asettuvat kauniisti kevään suosituimpien leikkokukkien joukkoon. Värikkäät koristepaperit toimivat kimpun kehyksinä, ja ne voi jättää myös paikoilleen kun kimpun asettelee maljakkoon.

Tilaa pääsiäiskukat netistä, suoraan kotiovelle toimitettuna. Klikkaa sivulle eKukka.fi , kirjoita hakukenttään katuosoite tai paikkakunta, valitse kukkakauppa ja mieleisesi kukat!

Avainsanat: