Valitse sivu

Parhaimmat jouluvinkit

Ideoita, vinkkejä ja kukkatietoa joulun kukista
Etusivu 9 Parhaimmat jouluvinkit

Joulun parhaimmat kukkavinkit

Sukella suuren jouluvinkkisivun syövereihin ja löydä kauneimmat kukkavinkit jouluun! Tee omaan kotiin tai läheiselle joululahja omin kätösin. Kukat ilahduttavat aina ja niiden parissa puuhastelu on mukavaa. 

Tältä sivulta löydät paljon vinkkejä joulukukkiin liittyen – joulukimput, kukka-asetelmat sekä joulukukkaistutukset voit tilata myös suoraan eKukka-verkkokauppiaaltasi. 

DIY-vinkeistä löydät eKukan edellisvuosien joulukalenterien ihanat ja helpot ohjeet, joilla rakennat kotiisi lämpöisen joulutunnelman. Kokeile tehdä vaikka hauska havupallo tai kukitettu joulusukka!

 

Joulu DIY

Askartele kivoja joulukoristeita omaan joulukotiin tai lahjaksi ystäville ja lähimmäisille. Olemme keränneet parhaimmat DIY-vinkit edellisvuosien eKukan joulukalentereista yhteen ja koostaneet niistä kivan sivun, josta voit napata suosikkisi!

Jouluvalmistelut

Valmistaudu jouluun näiden kukkavinkkien saattelemana. Löydä uusia ideoita ja koristele kotisi vuoden tunnelmallisinta sesonkia varten. Kurkkaa vinkit!

Kukat adventtisunnuntaihin

Adventtisunnuntaihin sopii kauniisti kynttilät ja kukat. Erilaisia kynttiläasetelmia voit tilata myös eKukka-kauppiaaltasi. 

Joulun kauneimmat ruukkukukat

Joulutähti on yksi suosituimmista joulun ruukkukukista, kuten myös amaryllis sekä hyasintti. Joulun ruukkukukat ilahduttavat yksistään koristeruukussa tai niistä voi tehdä myös kauniin kukkaistutuksen. 

Itsenäisyyspäivä

Sininen ja valkoinen kuuluvat Suomen itsenäisyyspäivän juhlintaan – tästä väriparista saa myös tehtyä upeita kukkakimppuja ja -asetelmia. Tilaa kukat itsenäisyyspäivän juhlapöytään eKukka-verkkokaupasta.

Joulun kukkakimput ja -asetelmat

Millainen kukkakimppu tai kukka-asetelma syntyy joulun kauneimmista leikkokukista? Lähetä upea joulukimppu ystävällesi tai lähimmäisellesi. Voit tilata joulukukat toimitettuna myös omalle kotiovelle.

Joulukranssit

Kransseja on monenlaisia – koristeellisia, jouluisia ja luonnollisia. Millainen kranssi koristaa teidän joulukodin ovea? Voit kokeilla tehdä kranssin myös itse. Kurkkaa vinkit!

Jaa vinkki ystävillesi