Valitse sivu

Persoonalliset ystävänpäivälahjat – kurkkaa 3 ideaa

Ystävänpäivän kukkalahjaideat – yllätä ystäväsi tai kumppanisi persoonallisella kukkalahjalla

Hemmottele ystävää kukilla! Floristin taitavissa käsissä syntyy persoonallinen ja toiveidesi mukainen kukkalahja parhaalle ystävällesi tai kumppanillesi. Asuipa ystäväsi tai rakkaimpasi sitten lähellä tai kaukana, voit yllättää kukkalahjalla suoraan kotiovelle.

Listasimme ihastuttavat ystävänpäivän kukkalahjat – lue vinkit alta!

Ystävän käsikoru

Juhli ystäväsi kanssa ystävänpäivää ranteissanne kukkakäsikorut! Pyydä floristia toteuttamaan toiveidesi käsikorut ystäväsi suosikkikukista. Ihanan päivän kruunaa ystävän kanssa otetut ystävänpäiväselfiet, joissa käsikorut pääsevät loistamaan. Muistatko koulukuvausten kaverikuvaukset? Nyt on aika päivittää kaverikuvat tähän päivään – kukkakorujen kera!

Tulppaanikimppu kauniissa paketissa

Tulppaanisesonki on nyt parhaimmillaan, ja tulppaanit tuovat kodin sisustukseen raikkaan kevättuulahduksen. Saatavilla on mitä ihastuttavimpia, värikkäimpiä ja erikoisempia tulppaanilajikkeita. Tulppaanikimppu kauniiseen kukkapaperiin käärittynä on varmasti mieluisa ystävänpäivälahja. Paketointi on tässä lahjaideassa tärkeässä roolissa; lopputulos on tarkkaan harkittu ja tyylikäs.

Ystävänpäivä

Kukkaboxi suklaalla

Ystävänpäivän yllätysboxi, joka hemmottelee aisteja – kauneutta, tuoksuja ja suklaan makeus! Suloinen kukkaboxi suklaan kera yllättää ystävän tai kumppanin kotiovelle tai työpaikalle toimitettuna. Valitse lahjansaajan lempiherkut ja vie ne floristin osaaviin käsiin, niin lopputulos on varmasti herkullinen.

Avainsanat: