Valitse sivu

Persoonalliset ystävänpäivälahjat

Ystävänpäivän kukkalahjaideat – yllätä ystäväsi tai kullannuppusi persoonallisella kukkalahjalla

Hemmottele ystävänpäivänä kukkasin. Yllätä ystäväsi tai rakkaimpasi persoonallisella ystävänpäivälahjalla – piristäisikö lahjansaajan mieltä uusi trendikäs viherkasvi tai keväinen ja värikäs ruukkukukka? Floristin taitavissa käsissä syntyy persoonallinen ja toiveidesi mukainen kukkalahja parhaalle ystävällesi – esimerkiksi samanlaiset rannekukat, joiden kanssa on hauska ottaa ihanat ystävänpäiväkuvat. Jos sydänkäpysi viihtyy ystävänpäivänä pitkään työpaikalla, yllätä hänet kukkaboxilla suklaan kera. Asuipa ystäväsi tai rakkaimpasi sitten lähellä tai kaukana, voit yllättää kukkalahjalla suoraan kotiovelle.

Tässä listattuna muutama ihastuttavat ystävänpäiväkukkalahja, joilla saat yllätettyä takuuvarmasti!

Ystävän käsikoru

Ystävänpäivänä samistellaan parhaan ystävän kanssa. Juhli ystäväsi kanssa ystävänpäivää ranteissanne kukkakäsikorut – pyydä floristia toteuttamaan toiveidesi käsikorut ystäväsi suosikki leikkokukista. Ihanan päivän kruunaa ystävän kanssa otetut ystävänpäiväselfiet, joissa käsikorut pääsevät loistamaan. Muistatko koulukuvausten kaverikuvaukset? Nyt on aika päivittää kaverikuvat tähän päivään – kukkakäsikorujen kera!

Tulppaanikimppu kauniissa paketissa

Tulppaanisesonki on parhaimmillaan – saatavilla on mitä ihastuttavimpia, värikkäimpiä sekä erikoisempia tulppaanilajikkeita. Tulppaanikimppu kauniiseen kukkapaperiin käärittynä on varmasti mieluisa ystävänpäivälahja tulppaaneista pitävälle. Paketointi on tässä lahjaideassa tärkeässä roolissa – lopputulos on tarkkaan harkittu ja tyylikäs. Tulppaanit tuovat kodin sisustukseen raikkaan kevättuulahduksen – ei hassumpi lahjaidea!

Ystävän tai rakkaan toivoma viherkasvi

Viherkasvit ovat nyt in kodin sisustuksessa – ne tuovat raikkautta ja kodikkuutta. Viherkasveja löytyy useita erilaisia, helppohoitoisista viihtyvyyden tuojista erikoisiin ja harvinaisempiin lajikkeisiin. Oli sitten ystäväsi tai läheisesi vasta aloitteleva viherpeukalo tai pitkään aiheesta kiinnostunut konkari, viherkasvien maailmasta löydät varmasti lahjansaajaa ilostuttavan kasvin. Mikäli olet kuullut hänen haikailevan jonkin tietyn kasvin perään – nyt on aika toteuttaa hänen unelmansa!

Uusi maljakko ystävän lempikukkasilla

Uusi maljakko ihastuttaa lahjansaajan. Lasinen maljakko on ajaton ja sopii monenlaiseen sisustustyyliin, myös erilaiset keraamiset maljakot yksivärisenä tai kuvioituina sopivat kauniisti moderniin sekä boheemiin sisustukseen. Värikkäälle sisustajalle voi rohkeasti ostaa värikkään maljakon – näin kevään kynnyksellä valikoimaa on runsaasti. Valitse maljakkoon lahjansaajan suosikki kukkaset – ruusut ovat romanttisia, leinikit ihanan keväisiä ja kuivakukat kestävät aikaa.

Kotimainen ruukkuleinikki

Ruukkukukka kestää oikein hoidettuna pitkään! Ihastuttavan jaloleinikin kukat muistuttavat hieman pionin kukkia, värivaihtoehtoja on useita – kurkista kukkakauppasi valikoima!

Lue lisää – Kotimainen ruukkuleinikki

Kukkaboxi suklaan kera

Ystävänpäivän yllätysboxi, joka hemmottelee aisteja – kauneutta, tuoksuja ja suklaan makeus! Suloinen kukkaboxi suklaan kera yllättää ystävän tai sydänkäpysen, vaikka kotiovelle tai työpaikalle toimitettuna. Valitse lahjansaajan lempiherkut ja vie ne floristin osaaviin käsiin, lopputulos on varmasti herkullinen. Huumaavan tuoksuvilla leikkokukilla saat lahjan vietyä seuraavalle tasolle – ihana yllätys!

Avainsanat: