Valitse sivu

Kevätpuutarha

Etusivu 9 Piha & Puutarha 9 Kevätpuutarha

Ideoita, vinkkejä ja kukkatietoa kevään suosikkikukista

Täältä löydät parhaimmat vinkit kevään suosituimpien ruukkukukkien käyttöön terassilla, parvekkeella, pihalla ja puutarhassa. Tutustu vinkkeihin ja tee kausikukista kaunis kukkaistutus suojaisalle terassille tai parvekkeelle, opiskele kukkatietoutta ja kokeile kivoja DIY-ohjeita! Kevätpuutarhassa puuhaillaan pakkasista sulaan maahan asti. 

 

Tulppaani DIY

Tulppaanit ihastuttavat alkuvuodesta upeilla väreillään – ne sopivat täydellisesti kevättalven pieniin jäätaideteoksiin, tuomaan väriä ja iloa pakkasten sekä lumen keskelle. Kurkkaa vinkit ja tee pihallesi, terassillesi tai parvekkeellesi ihastuttavia koristeita.

Keväinen ovikoriste

Kevään tullen on kiva puhdistaa ulko-oven vierustat, terassi ja parveke jouluisista koristuksista. Trendikäs kukkakranssi tuo raikkaan ja aurinkoisen tuulahduksen ulko-ovelle! Voit tilata kevätkranssin kukkakauppiaalta tai kokeilla tehdä sellainen itse.

Narsissi DIY

Narsissi DIY -sivulta löydät käyttövinkkejä ja tee se itse-ohjeita, joilla saat narsisseista kaiken ilon irti! Kokeile narsissiamppelin tai -kranssin tekoa, kurkkaa ohjeet joilla onnistut.

Orvokki DIY

Kestävät kotimaiset orvokit ovat lupaus alkavasta kesäkaudesta. Kukkien värivalikoima on laaja, yhdistele värejä saadaksesi villin ja iloisen kokonaisuuden tai istuta yhden väristä orvokkia runsaasti ja tyylikkäästi. Orvokit on kiva istuttaa ruukkuun, puuhastele kukkien parissa yhdessä vaikka lasten kanssa!