Valitse sivu

Narsissi DIY

Käyttövinkkejä ja tee se itse-ohjeita

Narsissien käyttövinkit

Narsissit ovat kevään suosituimpia sipulikukkia ja niistä voi keksiä kaikkea kivaa omalle pihalle, terassille sekä parvekkeelle! Kokeile tehdä villi narsissikranssi tai laita narsissit roikkumaan amppeliksi ylösalaisin. Tutustu ohjeisiin ja päästä luovuus valloilleen.

Narsissiamppeli

Narsisseista voi tehdä kivoja sammalpalloja ja ripustaa ne roikkumaan amppelin tavoin. Hauskat narsissiamppelit viihdyttävät terassilla ja parvekkeella – lue ohjeet, joilla onnistut!

Narsissikranssi

Villi ja veikeä narsissikranssi syntyy narsisseista sipuleineen. Valmis kranssipohja on helppo kukittaa, voit myös tehdä pohjan risuista tai pajuista. Lue ohjeet ja kokeile, miten sinulta onnistuu tehdä narsissikranssi.

Narsissiasetelma kakkuvadilla

Narsisseista voi loihtia erilaisia kukka-asetelmia – ne ovat kestäviä ja tykkäävät viileästä. Narsissiasetelma hurmaa myös pääsiäisen herkkupöydässä, kakkuvatiin tehty asetelma on näyttävä pöydän keskellä. 

Herkkä pöytäkranssi

Narsisseista ja risuista syntyy hetkessä kaunis ja kestävä kranssi, jota voi käyttää pöytäkoristeena erilaisissa kevään juhlatilaisuuksissa. Tässä kranssisssa on käytetty erikoisnarsissi ‘Minnow’ -lajiketta.

Jaa vinkki ystävillesi