Valitse sivu

Kotimaiset kukat ja kasvit

Etusivu 9 Piha & Puutarha 9 Kotimaista kauneutta

 Kotimainen kukka on kaunis ja kestävä valinta

Tuoreus, laatu ja kestävyys ovat kotimaisten kasvien valttikortteja. Suomessa viljellään kasvihuoneissa kukkia, viherkasveja ja vihanneksia. Kukat ja kasvit eivät joudu matkustamaan pitkiä matkoja maasta toiseen. Suosi suomalaista; sirkkalehtimerkistä tunnistat suomalaisen puutarhatuotteen. Merkki takaa tuotteen sataprosenttisen kotimaisuuden.

Hurmaava hortensia

Muhkeakukkainen hortensia sopii niin terassille kuin parvekkeellekin. Tutustu hortensian kasvuvaatimuksiin, niin saat nauttia sen hurmaavasta kukinnasta koko kesän!

Upea pelargoni

Mummun ikkunalaudalta tuttu pelargoni on yksi suosituimmista ja helpoimmista kesäkukista. Istuta pelargoni ruukkuun, parvekelaatikkoon tai amppeliin lajikkeesta riippuen. Tutustu hoito-ohjeisiin!

Kiehtova kiinanruusu

Suomessa kiinanruusua on kasvatettu huonekasviksi 1800-luvun alkupuolelta lähtien. Kiinanruusun kukat tuovat ripauksen tropiikkia terassille tai parvekkeelle – talven se viihtyy sisällä viherkasvina.

Ihana jaloleinikki

Kotimaiset jaloleinikit tuovat raikkaan tuulahduksen alkavasta keväästä! Jaloleinikki on suosittu niin leikkokukkana kuin ruukkukukkanakin.

Syklaami – syksyn suosikki

Kauniit kotimaiset syklaamit kuuluvat syksyn suosituimpiin ruukkukukkiin. Istuta syklaami syyskukkaistutukseen muiden ihastuttavien syyskasvien seuraksi tai nauti sen kauneudesta kotisi sisustuksessa. Kurkkaa hoitovinkit!

Kauniit ruukkukasvit

Kauniit ja kestävät kotimaiset ruukkukasvit nousevat suosioon aina alkuvuodesta. Eikä ihme – nämä kaunottaret ja komistukset ihastuttavat ja tuovat pilkahduksen aurinkoa kotiisi. 

Kotimaiset orvokit

Keväiset orvokit

Kotimaiset orvokit ovat lupaus tulevasta kesästä. Ne ovat kevään ensimmäisiä kukkijoita, joita ei voi moittia sitkeydestä: orvokit kestävät jopa pieniä pakkasia.

Jaa vinkki ystävillesi