Valitse sivu

Roikkuva amaryllis

Leikittele joulukukilla – ylösalaisin roikkuva amaryllis on hauska koriste

Amaryllis on näyttävä leikkokukka, se omaa paksun varren ja suuren kukinnon. Amaryllistä on saatavilla useissa eri väreissä, joulun suosikkeja ovat tietenkin punainen ja valkoinen. Persikkainen ja vaaleanpunainen amaryllis on hyvä valinta kukkatrendeistä pitävälle.

Ripusta amaryllis roikkumaan koristenauhalla tai juuttinarulla. Varsi on hyvin paksu ja jämerä vaikka se onkin ontto, naru on helppo kiepauttaa sen ympärille. Varo kuitenkin kiristämästä liikaa, ettei varsi mene lyttyyn. Voit käyttää onttoa vartta amarylliksen maljakkona, lisää roikkuvan amarylliksen varren sisälle hieman vettä ajoittain.

Ylösalaisin riippuva amaryllis pääsee loistamaan upealla kukallaan! Sijoita se ikkunan eteen, ovenpieleen tai parhaimmalle paikalle kotiisi, juhlapöydän läheisyyteen. Yksistään amaryllis on näyttävä kauniilla koristenauhalla, kaksi amaryllistä yhdessä muodostaa muhkean kukinnon. Erilaiset havut ja kuivakukat sopivat amarylliksien kaveriksi. Heinät sekä eukalyptukset ovat myös tyylikkäitä lisukkeita. Kokeile myös erilaisia koristeteippejä amarylliksen varren ympärillä. Voit tehdä roikkuvista amarylliksistä näyttävän kokonaisuuden, yhdistelemällä erivärisiä amarylliksiä tai laittamalla niitä roikkumaan eri tasoille.

Havut ja kuivakukat sopivat amarylliksen kaveriksi. eKukka.fi
Kiepauta varsien ympärille jouluinen koristeteippi. eKukka.fi

Avainsanat: