Valitse sivu

Sydämenmuotoinen asetelma ystävälle – anna ikimuistoinen kukkalahja

Lahjaidea parhaalle ystävälle tai rakkaalle kumppanille

Mitä antaa lahjaksi parhaalle ystävälle tai rakkaalle elämänkumppanille? Kukat toimivat aina – niiden valikoima on todella monipuolinen ja taitavien floristien käsissä syntyy mitä upeampia kukkalahjoja ystävänpäivään sekä muille merkkipäiville. Sydämenmuotoinen kukka-asetelma sulattaa taatusti ystäväsi tai höpönassusi sydämen. Anna ystävänpäivälahjaksi pieni kukkasydän kera suussa sulavan suklaan, tai jättisuuri sydämenmuotoinen kukka-asetelma! Kukkien antaminen on ihanaa ja kukkien lahjaksi saaminen on yllättävää sekä kokemus, jossa tuntee itsensä rakastetuksi. Hemmottele ystävääsi, lähimmäistäsi ja rakastasi kukkasin!

Tämä kukkasydän sykkii kukkaystäville

Todellisen kukkien ystävän hurmaat ystävänpäivänä tietenkin vaaleanpunaisilla kukilla. Vuoden nuori floristi 2020 Mervi Juurikka teki upean kukka-asetelman käyttäen valmista styrox-pohjaa rakenteena. Kukkasidonnassa vain mielikuvitus on rajana – kehykset kukille tässä työssä on tehty vaaleanpunaisesta, pitsisestä pöytätabletista. Kehyksiin kukat asettuivat kuin itsestään, Mervi löysikin tähän kukkasydämeen kaikki söpöimmät pinkit kukat!


Kukkasydän ‘Sydänystävät’, Kukkakauppakalenteri 2021. Uudistuneen Kukkakauppakalenterin upeiden viikkoaukeamien kukkasidontatöistä vastaavat Vuoden nuori floristi 2020 Mervi Juurikka ja hänen assistenttinaan toiminut floristimestari Hyeeun Kim. Kuvaajat: Janika Saviluoto, Laura Karsikas ja Oona Ammunet.

Sydänystävät -asetelman teki Vuoden nuori floristi 2020 Mervi Juurikka

Suuren suuri sydän, maailman ihanimmalle muruselle!

Kukka-asetelma sydämenmuodossa ja vielä kotiovelle toimitettuna – siinä täydellinen ystävänpäivälahja rakkaalle elämänkumppanille. Millaisista kukista hän tykkää? Kukkasydämestä voi tehdä persoonallisen, juuri hänen lempikukista tehdyn luksuslahjan. Voit antaa myös floristille vapaat kädet, jolloin saat luottaa ammattilaiseen kukkavalinnassa. Lopputuloksessa voi näkyä myös vuoden väri, tai ihanan hempeät ja trendikkäät kuivakukat.

Kukitettu sydän on ihana ystävänpäivälahja! eKukka.fi

Avainsanat: