Valitse sivu

Syntymäpäiväsankarin kukkaseppele

Yllätä syntymäpäiväsankari – kesäinen kukkaseppele kruunuksi juhlapäivänä

Syntymäpäivä tuntuu erityiseltä, kun sankari saa kukkaseppeleen päähänsä juhlapäivänä. Niin pieni kuin vähän isompikin syntymäpäiväsankari ilahtuu seppeleestä. Seppele päässä saa ihania, ikimuistoisia kuvia!

Anna floristille vapaat kädet ja ylläty upeasta, kesäisestä kukkaseppeleestä. Pääseppele voidaan suunnitella myös sankarin lempivärien mukaan. Esimerkiksi krysanteemit ovat todella kestäviä ja niitä löytyy useissa eri väreissä! Neilikat pysyvät myös hyvännäköisinä seppeleeseen kiedottuina, niitä on saatavilla myös pienempikukkaisena oksaneilikkana useissa eri väreissä.

Tilaa kukkaseppele yllätyksenä päivänsankarille – suoraan hänen kotiovelleen! Poikkeusajat tuovat omia haasteita juhlien järjestämiseen, onneksi kukat kulkevat kotiovelle myös ilman kontaktia. 

Kukkaseppele päähän

Alkukesään sopii raikas, keltasävyinen kukkaseppele. Tämän pääseppeleen kukkina on käytetty inkaliljaa, krysanteemia, eustomaa, vahakukkaa ja kultapiiskua. Seppele on tehty etuosasta hieman runsaammaksi kuin takaosasta. Seppeleen kukituksen voi toteuttaa monella eri tavalla – esimerkiksi kokonaan tasaisesti kukitettu tai vain etuosa kukitettuna, jolloin niskaan jäävään osaan ei laiteta kukkia lainkaan.

Kukkaseppele on kaunis kukkakoriste, se sopii myös kastejuhliin juhlapäivän päätähdelle. Rento pääseppele sopii myös esimerkiksi polttareihin, useimmat kukkakaupat tarjoavat myös kukkasidontakursseja – näin tuleva morsian sekä polttarikaverit pääsevät itse kokeilemaan, miten pääseppeleen sidonta onnistuu. Kysy sidontakursseista lisää kukkakauppiaalta!

Avainsanat: