Valitse sivu

Trendikäs viherkimppu – kukkakimppu ilman kukkia?

Viherkimppu erilaisista leikkovihreistä

Viherkimppu on raikas ja trendikäs. Erilaisista leikkovihreistä voidaan sitoa upeita ja rennon rönsyileviä viherkimppuja kesäjuhliin, terassille tai parvekkeelle tai ihan muuten vain arkea piristämään. Viherkimppu on todella kestävä, sillä yleensä leikkovihreät kestävät kimpussa kukkia pidempään. Leikkovihreistä sidottu rento kimppu sopii myös lahjaksi.

Leikkovihreiden valikoimasta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja: pienilehtisestä suurilehtiseen, raidallista ja pilkullista sekä vaaleanvihreää ja tummanvihreää. Trendikkäimpiä leikkovihreitä tällä hetkellä ovat erilaiset eukalyptukset ja rentoa liikettä tuovat heinät.

Viherkimppu
Viherkimppu

Viherkimppu luonnon ja puutarhan kasveista

Kokeile sitoa viherkimppu luonnon kasveista tai oman puutarhan pensaiden ja puiden oksista. Yhdistä muutama oksa sieltä ja täältä heiniin ja perennojen suurimpiin lehtiin – kimppu on hetkessä valmis.

Jätä lehdille mahdollisimman paljon vartta, niin kimpun sitominen onnistuu helpommin. Voit tasata varret oksasaksilla tai terävällä veitsellä, ennen kuin asettelet viherkimpun maljakkoon. Luonnollinen viherkimppu saa olla kauniisti rönsyilevä ja rento.

Viherkimppu

Avainsanat: