Valitse sivu

Trendikäs viherkimppu – kukkakimppu ilman kukkia?

Viherkimppu erilaisista leikkovihreistä

Viherkimppu on raikas ja trendikäs. Erilaisista leikkovihreistä voidaan sitoa upeita ja rennon rönsyileviä viherkimppuja kesäjuhliin, terassille tai parvekkeelle tai ihan muuten vain arkea piristämään. Viherkimppu on todella kestävä, yleensä leikkovihreät kestävät kimpussa kukkia pidempään – viherkimpussa ei ole kukkia. Leikkovihreistä sidottu rento kimppu sopii myös lahjaksi.

Leikkovihreiden valikoimasta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja – pienilehtisestä suurilehtiseen, raidallista ja pilkullista sekä vaaleanvihreää ja tummanvihreää. Trendikkäimpiä leikkovihreitä tällä hetkellä ovat erilaiset eukalyptukset ja rentoa meininkiä tuovat heinät. Tilaa raikas ja kestävä viherkimppu eKukka-kauppiaaltasi.

Tutustu leikkovihreisiin eKukan Kasvikirjastossa.


Viherkimppu luonnon ja puutarhan kasveista

Kokeile sitoa viherkimppu luonnon kasveista ja oman puutarhan pensaan tai puun oksista. Muutama oksa sieltä ja täältä yhdistettynä heiniin ja perennojen suurimpiin lehtiin – ja kimppu on valmis. Jätä lehdille mahdollisimman paljon vartta, niin kimpun sitominen onnistuu helpommin. Voit tasata varret lopuksi oksasaksilla tai terävällä veitsellä, ennen kuin asettelet viherkimpun maljakkoon. Luonnollinen viherkimppu saa olla kauniisti rönsyilevä ja rento. Se sopii kivasti terassin tai parvekkeen pöydälle!

Avainsanat: