Valitse sivu

Utuinen unelma – uudenvuoden kukkakimppu

Uudenvuoden kukkakimppu syntyy pehmeänsävyisistä kukista

On uusi vuosi ja uusien unelmien aika. Vuoden alun ajatellaan usein merkitsevän muutoksia ja puhtaalta pöydältä aloittamista. Valkoinen väri puolestaan symboloi puhtautta ja iloa, joten se sopii täydellisesti uudenvuoden juhlakimppuun!

Kukkakimpun ei aina tarvitse olla perinteikkään pyöreä. Rento, viuhkanmallinen kimppu asettuu kauniisti esimerkiksi alaspäin levenevään maljakkoon.

‘Utuinen unelma’ -kukkakimpun sitoi Vuoden 2020 nuori floristi Mervi Juurikka

Utuinen unelma -kukkakimppu

Vuoden 2020 nuoreksi floristiksi nimetyn Mervi Juurikan sitoma kukkakimppu on näyttävä ja koristeellinen. Materiaaliksi on valikoitunut pehmeitä sävyjä ja kestäviä kuivakukkia. Kimpun pääkukkana loistaa puhtaanvalkea perhoskämmekkä (Phalaenopsis). Leikkovihreät on korvattu valkaistulla leikkoruskuksella ja norsunheinällä (Miscanthus). Suuret ja valkoiset höyhenet tuovat kimppuun kokoa, mutta tekevät siitä samalla ilmavan ja keveän. Kokonaisuuden viimeistelee yksi kuivattu palmunlehti ja sävymaailmaan sopiva rusetti.

Suuret, valkeat sulat tekevät kukkakimpusta ilmavan

‘Utuinen unelma’, Kukkakauppakalenteri 2021. Uudistuneen Kukkakauppakalenterin upeiden viikkoaukeamien kukkasidontatöistä vastaavat Vuoden nuori floristi 2020 Mervi Juurikka ja hänen assistenttinaan toiminut floristimestari Hyeeun Kim. Kuvaajat: Janika Saviluoto, Laura Karsikas ja Oona Ammunet.

Avainsanat:
eKukka.fi
eKukka.fi2 päivää sitten
Pionien paras sesonki on nyt käsillä, ja niiden kauneudesta saadaan nauttia vielä heinäkuuhun asti. ☀️

Pionit sopivat kaikkiin kesän juhliin - myös lahjaksi vastavalmistuneelle!

Tutustu eri pionilajikkeisiin: https://ekukka.fi/wp2/pioni-on-todellinen-kesan-kaunotar/