Valitse sivu

Vaalea kuivakukkakimppu – upea katseenvangitsija sopii moneen kotiin

Kuivakukkakimppu on trendikäs sisustuselementti

Kuivakukista tehty kimppu on tämän hetken halutuin somiste – eikä ihme, sillä saatavilla on mitä upeampia ja erilaisempia kuivakukkia, joista syntyy sisustukseen kuin sisustukseen näyttävä yksityiskohta. Kuivakukat ovat hurmanneet niin boheemit, modernit kuin muutkin sisustuksen tyylisuunnat – eri värimaailmoihin on saatavilla valkaistuja, naturelleja sekä räikeämminkin värjättyjä kuivakukkia. Instagramia kannattaa käyttää inspiraation lähteenä, sillä erilaisten kuivakukkiin liittyvien avainsanojen takaa löydät kivoja esimerkkejä siitä, miten kuivakukkia voi käyttää sisustuksessa sekä kukkasidonnassa.

Boho-sisustuksen must have

Vaalean sävyisistä kuivakukista syntyy upea kimppu, joka toimii takuu varmasti kodin sisustuksessa katseenvangitsijana. Pampaheinät tuovat kimppuun ihanaa pehmeyttä ja pienillä yksityiskohdilla kuten olkikukalla sekä tähkämäisellä kanarianhelpillä kimpusta tulee mielenkiintoinen. Sidontatyyli on rento ja kukat saavat asettua paikoilleen melkein kuin itsestään. Kesäkuuruohon lidut, eli nuo vaaleat ja litteät lehdet ovat myös upea yksityiskohta tässä kimpussa.

Kuivakukat on helppohoitoisia – ne kestävät aikaa ja koristavat paikallaan käytännössä niin kauan, kunnes päätät vaihtaa niiden tilalle jotain uutta. Voit pyytää floristia sitomaan trendikkään kuivakukkakimpun, tai voit ostaa yksittäisiä kuivakukkia, jotka sujautat lempimaljakkoosi sen kummemmin suunnittelematta. Rönsyilevän tyylin salaisuus lieneekin siinä, että lopputulosta ei suunnitella liian tarkkaan, vaan annetaan luovuuden päästä valloilleen.

Lue myös

Suositut kuivakukat

DIY Kuivakukkakranssi

Avainsanat: