Valitse sivu

Värikkäillä kuivakukilla ja kestävillä leikkokukilla hurmaat naistenpäivänä – katso neljä värivaihtoehtoa

Kuivatut kukat ja tuoreet leikot iloisesti sekaisin

Upea kukkakimppu syntyy kauden kauneimmista, tuoreista leikkokukista sekä trendikkäimmistä ja halutuimmista kuivakukista. Kuivakukkia on saatavilla useissa eri väreissä – ne sopivat kivasti värikkäisiin ja keväisiin kukkakimppuihin. Hurmaa naistenpäivänä elämäsi nainen, ystävä, kumppani, mummo tai mamma upealla kukkakimpulla, jossa yhdistyvät tuoreet sekä kuivatut kukat – juuri hänen lempiväreissään! Muista myös hemmotella itseäsi, kaunis ja persoonallinen kukkakimppu piristää ja tuo ihanan tunnelman kodin sisustukseen.


Hempeä ajatus – vaaleanpunaiset kukat

Suloinen, herkkä, ihana.. nämä ovat kaiketi sanoja, jotka tulevat ensimmäisenä mieleen väristä vaaleanpunainen. Vaaleanpunaiset kukat viestittävät saajalleen ihailua ja kiitollisuutta. Se on turvallinen väri kukkien valinnassa, voit olla huoleti ettei kukkien saaja saa väärää mielikuvaa ajatuksistasi. Vaaleanpunaista pidetään selkeästi tyttömäisenä värinä. Se on makea ja herkullinen kuin hattara!

Muista naistenpäivänä suloisella kimpulla, jossa on käytetty vaaleanpunaisen eri sävyjä. Vaaleanpunaiset, pulleat neilikat ovat kestäviä leikkokukkia – voit kokeilla myös niiden kuivatusta. Kuivakukkina tässä kimpussa on käytetty: kanarianhelpeä, jänönhäntää sekä nigellan siemenkotia. Kevään ihanuus, kirsikanoksa, on löytänyt myös tiensä tähän hempeään kukkakimppuun ja se puhkeaa täyteen kukkaloistoonsa huoneenlämmössä.

Vaaleanpunaisia ajatuksia hempeillä kuivakukilla ja leikkokukilla. eKukka.fi

Sininen unelma – kuivakukat sinisen sävyissä

Sininen on turvallinen sekä tyylikäs väri, ripauksella mystisyyttä. Sinisiä leikkokukkia on melko vähän tarjolla, yleisimmin käytettyjä ovat ritarinkannus, värjätty sininen krysanteemi, kurjenmiekka ja hortensia. Yleensä käytetään myös lilansinistä ikiviuhkoa, joka on kaunis niin tuoreena kuin kuivattunakin. Sinistä väriä kukkasidontaan voi tuoda värjättyjen kuivakukkien avulla – saatavilla onkin hurja määrä sinisen ja turkoosin sävyissä olevia kuivakukkia. Tällä hetkellä on myös trendikästä sisustaa värjätyillä kuivakukilla, yksi sininen palmunoksa maljakossa tai suloiset sinertävät jänönhännät pienessä pullossa tuovat kodin sisustukseen mielenkiintoa.

Yllätä rohkeasti ja tilaa sinertävä kimppu naistenpäivälahjaksi! Tässä kimpussa on käytetty useita erilaisia sinertäviä kuivakukkia, kuten: palmunlehti, ruskus, jänönhäntä ja kanarianhelpi. Eukalyptuksestakin löytyy häivähdys siniharmautta, joka sopii tähän kimppuun täydellisesti. Värjätty sininen krysanteemi ja ikiviuhko kuivuvat nätisti, joten tämä kimppu on todella pitkäikäinen.

Sinisen ystävälle löytyy paljon vaihtoehtoja kuivakukista. eKukka.fi

Villi piristys – oranssit kukat

Oranssi symboloi voimaa ja energiaa. Se on hehkuva ja vahva, sillä on piristävä vaikutus. Oranssi symboloi myös tehokkuutta sekä se on todella huomiota herättävä väri. Jos haluat viestittää kukkien saajalle voimakasta halua sekä intohimoa, anna hänelle oransseista kukista tehty kukkakimppu.

Tämä kimppu tosiaankin saa mielen virkistymään! Kukkien antaminen on ihana ele, joka varmasti jää kukkien saajan mieleen. Tässä kimpussa oranssien ruusujen kaverina komeilee afrikantähdikki, sekä kuivakukat: timotei ja tarhaneidon siemenkodat. Villiä meininkiä tuovat risut sekä erilaiset heinät.

Oransseissa kukissa on energiaa. eKukka.fi

Boheemin ystävälle – naturellit ja valkaistut kuivakukat

Vaalea ja boheemin beige värimaailma on tämän hetken halutuin kodin sisustuksessa. Kuivakukista löytyy laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja, joita yhdistelemällä saadaan upeita ja harmonisia sisustuselementtejä aikaiseksi. Naturellit sekä pehmeästi valkaistut sävyt ovat rauhoittavia ja mielekkäitä. Täysin kuivakukista sidottu kimppu on helppohoitoinen ja kestävä – käytännössä ne koristavat paikallaan niin kauan, kuin päätät hankkia niiden tilalle jotain uutta. Vaalea kuivakukkakimppu sopii koristeeksi esimerkiksi lukunurkkauksen pöydälle tai makuuhuoneen lipaston päälle.

Trendikäs ja haluttu naistenpäivän kukkalahja on vaaleasävyinen kuivakukkakimppu. Tässä kimpussa on yhdistelty useita erilaisia, suosituimpia kuivakukkia kuten: pampaheinä, jänönhäntä, palmunlehti ja olkikukka.

Kuivakukat ovat olleet pitkään suosittuja. eKukka.fi

Avainsanat: