Valitse sivu

Naistenpäivän kukkakimput tuoreista ja kuivatuista kukista – katso 4 ideaa

Ilahduta elämäsi naista upealla kukkakimpulla!

Upea kukkakimppu syntyy kauden kauneimmista leikkokukista sekä trendikkäimmistä kuivakukista. Hurmaa naistenpäivänä elämäsi nainen, ystävä, kumppani, mummo tai mamma upealla kukkakimpulla, jossa yhdistyvät tuoreet sekä kuivatut kukat juuri hänen lempiväreissään! Muista myös hemmotella itseäsi – kaunis ja persoonallinen kukkakimppu piristää ja tuo ihanan tunnelman kodin sisustukseen.

naistenpäivä vaaleanpunainen kimppu

Hempeä ajatus – vaaleanpunaiset kukat

Suloinen, herkkä, ihana… Nämä ovat kaiketi sanoja, jotka tulevat ensimmäisenä mieleen vaaleanpunaisesta. Vaaleanpunaiset kukat viestittävät saajalleen ihailua ja kiitollisuutta. Vaaleanpunainen on makea ja herkullinen kuin hattara!

Anna naistenpäivän lahjaksi kimppu, jossa on käytetty vaaleanpunaisen eri sävyjä. Vaaleanpunaiset ja pulleat neilikat ovat kestäviä leikkokukkia. Kuivakukkina tässä kimpussa on käytetty kanarianhelpeä, jänönhäntää sekä idänneidon siemenkotia. Keväiset kirsikanoksat puhkeavat täyteen kukkaloistoonsa huoneenlämmössä.

naistenpäivä kukkakimppu

Sininen unelma – kuivakukat sinisen sävyissä

Sininen on turvallinen ja tyylikäs väri. Koska sinisiä kukkia on melko vähän, kukkakimppuun voi tuoda sinistä väriä värjättyjen kuivakukkien avulla. Tällä hetkellä on myös trendikästä sisustaa värjätyillä kuivakukilla, joten kuivakukat kannattaa ottaa kimpusta erilleen, kun tuoreet kukat nuupahtavat.

Yllätä rohkeasti ja tilaa sininen kimppu naistenpäivälahjaksi! Tässä kimpussa on käytetty useita erilaisia värjättyjä kuivakukkia, kuten palmunlehtiä, ruskusta, jänönhäntää ja kanarianhelpiä. Eukalyptuksestakin löytyy häivähdys siniharmautta, joka sopii tähän kimppuun täydellisesti. Värjätty sininen krysanteemi ja ikiviuhko kuivuvat kauniisti, joten kimppu on pitkäikäinen.

naistenpäivä kukkakimppu

Villi piristys – oranssit kukat

Oranssi symboloi voimaa, tehokkuutta ja energiaa. Se on hehkuva ja vahva, ja sillä on piristävä vaikutus. Jos haluat viestittää kukkien saajalle voimakasta halua sekä intohimoa, anna hänelle oransseista kukista tehty kukkakimppu.

Tämä kimppu tosiaankin saa mielen virkistymään! Oranssien ruusujen kaverina komeilee tyylikäs afrikantähdikki. Kuivakukkana on käytetty värjättyä timoteita ja tarhaneidon siemenkotia. Villiä menoa tuovat risut sekä erilaiset heinät.

naistenpäivä kuivakukkakimppu

Boheemin ystävälle – naturellit ja valkaistut kuivakukat

Vaalea ja beige värimaailma on suosittu sisustuksessa. Kuivakukista löytyy laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja, joita yhdistelemällä saadaan upeita ja harmonisia sisustuselementtejä. Naturellit sekä pehmeästi valkaistut sävyt ovat pehmeitä ja rauhoittavia. Täysin kuivakukista sidottu kimppu on helppohoitoinen ja kestävä – ne koristavat paikallaan niin kauan, kuin päätät hankkia niiden tilalle jotain uutta.

Trendikäs ja haluttu naistenpäivän kukkalahja on vaaleasävyinen kuivakukkakimppu. Tässä kimpussa on yhdistelty useita erilaisia, suosituimpia kuivakukkia kuten pampaheinää, jänönhäntää, palmunlehtiä ja olkikukkaa.

Avainsanat: