Valitse sivu

Veikeä pampaheinä

Pampaheinä tuo sisustukseen ihanaa utuisuutta

Pampaheinä (Cortaderia selloana) on tämän hetken trendikkäin ja halutuin kuivakukka. Muutamalla oksalla saat aikaiseksi näyttävän sisustuselementin esimerkiksi olohuoneen pöydälle, lipaston päälle tai makuuhuoneen nurkkaukseen. Mielettömän ihana pampaheinä tuo sisustukseen haluttua pehmeyttä ja luonnonläheisyyttä. Se sopii mainiosti yhteen tämän päivän trendikkäimpien sisustussävyjen kanssa.

Pampaheinä tuo kukkasidontaan boheemia rentoutta ja tämän ajan henkeä. Anna lahjaksi kuivakukkakimppu, jossa on muutama oksa pampaheinää. Jos pampaheinää käyttää kimpussa tuoreiden kukkien kanssa, muista ottaa ne kimpusta erilleen kun tuoreet kukat nuupahtavat.

Pampaheinä soveltuu myös muihin sidontatöihin. Esimerkiksi surusidonnassa heinät tuovat surulaitteeseen tai -kimppuun kauniin säväyksen luontoa. Ja kuinka kaunis olisikaan erilaisista heinistä tehty kranssi ulko-oveen!

Pienellä niksillä saat heinät kestämään: suihkauta kukintoon hiuslakkaa estääksesi varisemista. Näin saat heinät kestämään maljakossa kauniina pitkään.

Avainsanat: