Valitse sivu

Vinkkejä kukkien valintaan naiselle

Näillä kukilla hurmaat naistenpäivänä – katso kuusi vinkkiä

Millaisia kukkia naiselle? Naiset rakastavat kukkia ja pieniä lahjoja – oli kyse sitten naistenpäivästä, juhlapäivästä tai arkipäivästä. Naisille kukkien antaminen symboloi välittämistä sekä rakkautta, kukkien saaminen on jännittävää ja ihanaa! Vaikka kukkakimppu voi olla lyhytikäinen, tärkein tehtävä sillä on ilostuttaa juuri siinä hetkessä kun se ojennetaan – olipa kyseessä sitten yksi kukkanen tai suuren suuri ja muhkea ruusukimppu, kukkien ojentaminen pysäyttää hetken ja tunteet ovat läsnä. Naiset rakastavat sitä, että oma rakas antaa heille kukkia!

Kukat saavat naiset tuntemaan itsensä erityisiksi. Kukkien saamista on ihana muistella myöhemmin, myös niitä sanoja mitä rakas kumppani käytti ojentaessaan kukkalahjan. Kukkien saaminen on hetkenä lyhyt, mutta se jättää suuren jäljen sydämeen.

Ojenna elämäsi naiselle juuri hänelle suunniteltu kukkalahja – katso kuusi kukkalahjavinkkiä, joista voit valita mieluisimman juuri hänen lempivärinsä mukaan!

Hempeää ja tyttömäistä vaaleanpunaista

Suloinen, herkkä, ihana.. nämä ovat kaiketi sanoja, jotka tulevat ensimmäisenä mieleen väristä vaaleanpunainen! Vaaleanpunaiset kukat viestittävät saajalleen ihailua ja kiitollisuutta. Se on turvallinen väri kukkien valinnassa, voit olla huoleti ettei kukkien saaja saa väärää mielikuvaa ajatuksistasi. Vaaleanpunaista pidetään selkeästi tyttömäisenä värinä. Se on makea ja herkullinen kuin hattara! Anna vaaleanpunaisesta pitävälle lahjaksi suloinen kukka-asetelma, joka on valmiiksi vielä suloisemmassa astiassa – sydämellisiä ajatuksia!

Aurinkoiselle persoonalle keltaista

Aurinkoisen ja iloisuuden väri keltainen symboloi myös onnellisuutta ja positiivisuutta. Keltaiset kukat viestittävät ystävyyttä sekä tuovat piristystä kukkien saajan päivään. Jos siis haluat yllättää ja piristää ystävääsi, lähetä hänelle keltaisista kukista tehty kukkatervehdys! Keltaiset kukat ovat myös varma valinta, mikäli haluat ettei kukkien saaja ymmärrä viestiäsi väärin. Keltaiset mimosan oksat piristävät ja tuovat kevään kodin sisustukseen! Suloinen pörröinen kukinto hymyilyttää – oletko ennen nähnyt mimosan kukkaa?

Sykähdyttävä oranssi

Oranssi symboloi voimaa ja energiaa. Se on hehkuva ja vahva, sillä on piristävä vaikutus. Oranssi symboloi tehokkuutta sekä se on todella huomiota herättävä väri. Jos haluat viestittää kukkien saajalle voimakasta halua sekä intohimoa, anna hänelle oransseista kukista tehty kukkakimppu. Lisäväriä oranssiin kukkalahjaan tuo teemaan sopiva kuitukangas tai kukkapaperi! Tarkkaan harkittu kukkapaketti ihastuttaa kukkien saajan varmasti.

Punainen on rakkauden väri

Punaiset kukat kuvastavat suurta rakkautta. Lähetä rakkaallesi kimppu punaisia ruusuja ja viesti hänelle rakkaudestasi sekä intohimostasi häntä kohtaan. Punainen symboloi myös voimaa ja energiaa. Ystävälle annetut punaiset kukat viestittävät innokkuudesta. Punaiset ruusut ovat perinteinen ja varma valinta, kukapa ei rakastaisi punaisia ruusuja! Lisää mielenkiintoa ruusukimppuun tuot ruusujen lukumäärällä – viisi ruusua kertoo täydellisen viestin: Minä rakastan sinua!

Mystistä kauneutta violeteilla kukilla

Violetti eli lila on juhlava väri, se sopii kaikkiin tilanteisiin. Se on omalla tavallaan mystinen sekä salaperäinen, siksi se liitetään yleensä henkisiin asioihin. Räikeämpi sävy violetista on symboli iloisuudelle sekä energialle. Väri sopii niin tytöille kuin pojillekin. Jos haluat kertoa rakkaudesta ensi silmäyksellä, hempeän laventelin värisillä kukilla saat välitettyä viestisi perille hieman erilaisella ja mieleenpainuvalla tavalla. Hemmottele aisteja – lisää kukkalahjaan suussa sulava suklaayllätys!

Tyylikäs sininen ihastuttaa varmasti

Sininen on ajaton ja turvallinen väri – se luo kodin sisustukseen rauhaisaa ja eleganttia tunnelmaa. Sinisen eri sävyillä voit leikitellä, vaaleammat sävyt ovat hempeitä ja raikkaita – ne viestittävät viattomuutta, herkkyyttä ja suloisuutta. Tummemman siniset sävyt, kuten klassinen sininen viestittää isänmaallisia ajatuksia, ne tuovat useimmille mieleen hautajaiskukat – kuitenkin, klassinen sininen on nimetty vuoden 2020 trendiväriksi! Se antaa luvan leikitellä sinisillä kukilla sisustuksessa. Kevään yksi suosituimpia kukkijoita on helmililja, jota on saatavilla hempeän sinisen sävyisenä.

Avainsanat: