Valitse sivu

Vinkkejä naistenpäivään – näillä kukkalahjoilla hurmaat elämäsi naisen

Kukkavinkkejä naistenpäivään

Mietitkö mitä antaisit elämäsi naiselle tai naisille lahjaksi naistenpäivänä? Kukkiakin on niin monenlaisia, että aina ei ole helppo päättää. Poimimme sinulle muutamia vinkkejä, millaisen kukkalahjan voisit antaa. Kurkkaa vinkit ja nappaa lahjaidea, jolla hurmaat tyttökaverin, vaimon tai ystävän naistenpäivänä.

Naistenpäivän kukkavinkki #1

Ruusut on yksi suosituimmista ja käytetyimmistä kukista. Runsas ja romanttinen ruusukimppu kukkalahjan saajan lempiväreissä ihastuttaa varmasti! Tiedätkö muuten mitä merkitystä kukkien väreillä on? Voit tutustua kukkien väreihin ja niiden merkityksiin täällä.

Naistenpäivän kukkavinkki #2

Jokin kiva viherkasvi, esimerkiksi helppohoitoinen klusia. Nyt on trendikästä sisustaa erilaisilla viherkasveilla. Viherkasveja on saatavilla useanlaisia – löytyy pientä ja suurta, kivat amppelikasvit tuovat villin viidakon tuntua kodin sisustukseen. Tutustu eKukan Kasvikirjastoon täällä.

Naistenpäivän kukkavinkki #3

Harrastaako lahjan saaja erilaisia huonekasveja? Tällöin kukkiva ruukkukukka on hyvä vaihtoehto.  Phalaenopsis orkidea eli perhoskämmekkä on aina yhtä tyylikäs ja siitä löytyy runsaasti eri värejä. Jos haluat säväyttää erilaisuudella, suurenmoisesta orkideaperheestä löytyy monta eri lajiketta mistä valita. Kysy lisää kukkakauppiaaltasi erikoisorkideoiden saatavuudesta.

Naistenpäivän kukkavinkki #4

Kukapa ei voisi vastustaa kukkia ja suklaata? Tässä kukkaboxissa on kukkien kauneus ja suklaan makeus samassa paketissa. Herkullinen lahja jolla ihastutat varmasti. Kysy lisää eKukkakauppiaaltasi.

Naistenpäivän kukkavinkki #5

Tulppaanit – nuo suositut ja iki-ihanat kevään leikkokukat! Tulppaaneista saa upeita ja runsaita kimppuja lisäämällä sekaan hiukan leikkovihreää ja vaikkapa koivunrisuja.

Jos tulppaanivinkit kiinnostavat, kannattaa kurkata erilaisia vinkkejä tulppaanien käyttöön tästä.

Avainsanat: