Valitse sivu

Virittäydy Halloween-tunnelmaan

Kipittääkö hämähäkit kimpussasi? Vuoden karmivin sesonki näkyy myös kukissa

Halloween -juhla on pikku hiljaa rantautunut myös Suomeen. Yhdysvalloissa Halloween on suuressa suosiossa – karmivat juhlat vietetään pukeutuen mitä kummallisimpiin naamiaisasuihin ja kodit koristellaan todella näyttävästi pääkalloilla, hämähäkeillä sekä muilla ällötyksillä. Halloweeniin kuuluu olennaisesti myös trick or treat – eli karkki vai kepponen karkkikierrokset, jotka ovat rinnastettavissa Suomessa vietettävään virpomispäivään. Halloweenia vietetään pyhäinpäivän aattona, lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Juhlaan pukeudutaan naamiaisasuihin ja juhlapöytä notkuu erilaisista herkuista jotka on koristeltu teeman mukaisesti.

Koristele kotisi Halloween -juhlan mukaisesti kukilla ja kurpitsalyhdyillä! Juhlapöytää koristaa kukkakimppu tai kukka-asetelma, jossa hämähäkit hyppivät karmivien värjättyjen tai pimeässä hohtavien leikkokukkien päällä. Ruukkukukilla saat myös viritettyä kotisi oikeaan tunnelmaan – saatavilla on useita erilaisia Halloween -teemaan sopivia ruukkukukkia, joista on iloa myös pidemmäksi aikaa. Lähetä ystävällesi hauska Halloween tervehdys karmivalla kukkakimpulla tai värikkäällä ruukkukukalla!

Mikä kummajainen – sieni huonekasvina

Kuolemattomuuden herkkusieni ”Lingzhi” (Ganoderma Lucidum) kummastuttaa ja kääntää katseet takuuvarmasti. Kuolemattomuuden sientä on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä jo yli 4000 vuoden ajan. Mushroom of Immortality eli kuolemattomuuden herkkusieni on taitavien kiinalaisten puutarhurien kasvattama. Kasvatuksen jälkeen sienet kuivatetaan, kiinnitetään puun palaseen sekä istutetaan ruukkuun. Kuolemattomuuden herkkusieni ei kaipaa hoivaa – se on enemmänkin koriste kuin elävä viherkasvi. Täydellinen kummajainen Halloween juhliin, katseenvangitsijaksi sekä unohtumattomaksi lahjaksi!

Avainsanat: