Valitse sivu

Vuoden värit 2021 ovat kuin luodut toisilleen – luotettavuutta, sekä iloa ja kirkkautta

Nousevatko keltaiset kukat vuoden trendikkäimmiksi?

Kansainvälinen väri-instituutti Pantone on julkaissut vuoden 2021 trendivärit, tänä vuonna hurmaavat keltainen ja harmaa. Keltaisia kukkia löytyy paljon ja niitä saa nyt käyttää iloisesti tuomaan kirpeyttä ja mielenkiintoa kukkasidontaan ja kodin sisustukseen. Harmaan voit yhdistellä keltaisen kanssa esimerkiksi kivoilla ruukuilla tai maljakoilla. Pääsiäinen on tuleva sesonki, jolloin keltaiset kukat pääsevätkin estradille – lue lisää keltaisista ruukkukukista täältä.

Harmaa kuvastaa kestävyyttä ja luotettavan vakaata pohjaa. Keltainen on puolestaan kirkas ja iloinen väri, joka räiskyy innostusta ja antaa aurinkoenergiaa. Yhdessä nämä kaksi väriä luovat miellyttävän ja inspiroivan yhdistelmän. Harmaa on värinä turvallinen ja sopii perustaksi monenlaiseen sisustustyyliin. Keltainen taas on väri, joka sopii rohkeille ja meneville persoonille – se on huomiota herättävä ja uskalias väri sisustusmaailmassa sekä vaatekaapissa. Keltaiset kukat kuitenkin ovat turvallinen valinta, jos mietit millaisia kukkia voisit antaa ystävällesi tai lähimmäisellesi. Keltaiset kukat viestittävät ystävyyttä sekä tuovat piristystä kukkien saajan päivään. Jos siis haluat yllättää ja piristää ystävääsi, lähetä hänelle keltaisista kukista tehty kukkatervehdys! Keltaiset kukat ovat varma valinta, mikäli haluat ettei kukkien saaja ymmärrä viestiäsi väärin. Lue värien merkityksestä lisää täältä.

Alkuvuoden trendikkäimmäksi on noussut jäälyhdyt ja jäätyneillä kukilla tehty taide – tee kaunis ja pirtsakka jäälyhty keltaisista tulppaaneista ulko-oven läheisyyteen. Katso ohjeet jäälyhdyn tekemiseen tästä.

Jäälyhty keltaisilla tulppaaneilla on ihanan raikas. eKukka.fi
Akaasian keltakukkaista oksaa kutsutaan myös mimosaksi. eKukka.fi
Keltaiset gerberat sopivat kivasti keväiseen kukkakimppuun. eKukka.fi

Kasvien ja kukkien maailmasta löytyy paljon keltaisin kukkasin kukkivia ihanuuksia! Sukella eKukan Kasvikirjastoon ja tutkiskele erilaisia kasveja, sekä opi niiden hoitovinkit!

Avainsanat: