Valitse sivu

Viestitä tunteesi kukilla – 5 ideaa ystävänpäivään

Viisi lahjaideaa parhaalle ystävälle tai rakkaalle elämänkumppanille

Ystävänpäivä on ilon ja rakkauden juhlapäivä, jolloin muistamme rakkaita ystäviämme ja kumppaneitamme. Kukkien avulla voit viestittää tärkeimmät tunteesi. Kukkien kieli on kiehtovaa – esimerkiksi kukkien lukumäärällä ja väreillä on omat merkityksensä. Harsokukka kertoo lahjansaajan olevan ihastuttava, orkidea symboloi täydellisyyttä ja ruusu viestittää rakkaudesta.

Minkä viestin sinä haluat välittää kukkien avulla? Lue lisää kukkien merkityksestä ja suunnittele täydellinen kukkalahja ystävänpäivään!

Lue lisää: Kukkien kieli, Kukkien lukumäärä ja Kukkien värien merkitys

ystävänpäivä

Kukkakimppu ystävälle tai rakkaalle

Kukkakimppu on helppo tapa ilmaista tunteitaan. Kimppu toimii myös lisälahjana esimerkiksi suklaan tai pehmonallen kanssa. Kimppu voi olla muodoltaan matala tai korkea, miksipä ei vaikka sydämen muotoinen! Taitavan floristin käsissä syntyy toiveidesi mukainen kimppu. Päästä luovuus valloilleen ja suunnittele rakkaimmallesi täydellinen ja persoonallinen ystävänpäiväkimppu yhdessä floristin kanssa!

Kukka-asetelmaan voi piilottaa pienen yllätyksen

Ystävänpäiväksi voit tilata kauniin kukka-asetelman, joka yllättää kumppanisi tai ystäväsi taatusti. Kukka-asetelmaan voit liittää kauniin kortin, suklaata tai vaikka pienen yllätyslahjan, jonka voit piilottaa asetelman kukkien sekaan. Kumppanisi tai ystäväsi lempikukkaset voit piilottaa asetelman muodossa myös kannelliseen rasiaan – suloinen yllätys paljastuu kun kansi aukaistaan!

Minikimput parhaille ystäville

Suloiset minikimput ovat ihana lahja, mikäli parhaita ystäviä on useita. Minikimput koostuvat muutamasta kukasta, kauniista paketoinnista ja esimerkiksi pienistä korteista, joihin voit kirjoittaa jokaiselle ystävälle henkilökohtaisen ystävänpäiväviestin.

Sydänkranssi ihastuttaa ovessa tai hyllyn päällä

Kranssit ovat trendikkäitä. Kranssin voi laittaa oveen, hyllyn tai lipaston päälle tai vaikka ikkunaan koristamaan. Sydämenmuotoinen kranssi viestittää ystävänpäivän tärkeimmän sanoman ystävällesi tai kumppanillesi. Kranssin voi tehdä monenlaisesta materiaalista, esimerkiksi eukalyptuksesta tai harsokukasta. Molemmat materiaalit ovat kauniita myös kuivuessaan.

Pullokoriste viimeistelee kattauksen

Ystävänpäivänä juhlitaan parhaita ystäviämme ja elämänkumppaneitamme. Pullo kuohuvaa tai illanistujaisiin sopiva viini näyttää kivalta kukkakoristeiden kera. Voit tilata pullokoristeen lähimmältä kukkakauppiaaltasi.

Avainsanat: