Valitse sivu

Yrityspalvelut

517 kukkakaupan palveluverkosto yhdestä paikasta

ENTERPAY – yrityslasku kaikissa eKukka.fi verkkokaupoissa

Voit ostaa tuotteet ENTERPAY yrityslaskulle yli 500 verkkokaupasta. Ostaminen on kätevää. Ensimmäisellä ostokerralla tunnistaudut palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen ENTERPAY:n järjestelmä tunnistaa asiakkaan yritysostajaksi ja myöntää yrityksen edustamalle henkilölle luvan ostamaan yrityksen nimissä.

Rekisteröityminen oston yhteydessä:

Ensirekisteröityminen tapahtuu ensimmäisen oston yhteydessä. Rekisteriöityminen tapahtuu eKukka.fi kauppiaan verkkokaupassa. Valitse siellä maksutavaksi ENTERPAY ja järjestelmä ohjaa sinua läpi prosessin.

Tunnistautuminen jatkossa:

Kun olet ensi kerran tunnistautunut ja palaat myöhemmin ostamaan, niin tunnistautuminen tapahtuu helposti oston yhteydessä ja voit jatkossa ostaa vaivattomasti tuotteita yli 500 eKukka.fi verkkokaupan sekä myös muiden verkkokauppojen valikoimasta, joilla on käytössä ENTERPAY -yrityslasku.

Palvelu yrittäjille – keskitä kukkalähetyksesi

Kimppu, kortti & toimitus kiinteään yhteishintaan

Minimitilaus 15 toimitusta eri osoitteisiin. Tilauspalvelun hinta on 2,50€ / tilaus. Kukka, kortti sekä toimitushinta sovitaan tapauskohtaisesti asiakkaiden toiveiden mukaan. *Tilaukset vähintään 3 päivää ennen toimitusta.

*tilaukseen tarvitsemme saajien tiedot, kukkatoiveet & korttitekstin
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@ekukka.fi

Viikkokukat -palvelu

Säännöllinen viikkokukat toimitus onnistuu mainiosti eKukka.fi palvelun kautta. Jos haluat säännölliset toimitukset tiettynä päivänä viikottain tai parin viikon välein, niin ota yhteyttä myyntipalveluumme. Katsomme sinulle parhaan ratkaistun. Ota yhteyttä: info@ekukka.fi

Viikkokimppu tai viikon kukkiva kasvi

Säännöllinen toimitus voi olla esimerkiksi kausittain vaihtuva viikkokimppu tai vaihtoehtoisesti iloa tuova kukkiva ruukkukasvi. Toimitukset tehdään aina yhteen osoitteeseen ja haluamanasi päivänä. Viikkokukka -palvelu solmitaan aina kuukaudeksi kerrallaan. Ota yhteyttä: info@ekukka.fi

 

Löydä Suomen parhaat kukkakaupat

Löydä kauppojaYrityksille