Valitse sivu

Kukkia klikkauksella

eKukka.fi palvelusta löydät yli 500 kukkakauppaa

Kuluttajien ja kukkakauppojen kohtaamispaikka

eKukka.fi on kuluttajille suunniteltu palvelu, jonka avulla he löytävät Suomen kukkakauppiaiden verkkokaupat, kukkavinkkejä ja -tietoa.

Kuluttajana teet aina oston suoraan oman kukkakauppiaasi valikoimasta. Näin tiedät keneltä ostat ja kuka tilauksesi tekee ja toimittaa haluamallasi tavalla.

Kukkakaupat löydät kätevästi eKukka.fi hakupalvelun kautta. Voit verrata eri kauppojen valikoimaa ja toimitusaikoja. Kukkakauppoja on yli 200 paikkakunnalla, ja palvelussa on yli 500 itsenäistä verkkokauppiasta. Kukkaostot teet turvallisesti kotimaisella Paytrail-maksupalvelulla.

Onhan siinä avainlippu?

eKukka.fi verkkokauppa-alusta on suomalaista työtä. Meille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta palvelusta. Palvelualusta on kehitetty alusta loppuun Suomessa, ja tästä olemme erityisen ylpeitä! Olemme täysin kotimainen yritys.

Kukat on kätevä tapa muistaa

Ihana kukkakimppu ilahduttaa saajaansa. Kotimaiset kukkakauppiaat tekevät kimpun tai asetelman juuri sinun haluamallasi tavalla.

Persoonallisen kukkalahjan antaminen on mieleenpainuvat hetki sekä antajalle että vastaanottajalle. eKukka.fi palvelusta löydät juuri sinun tilanteeseen sopivan muistamisen, koska käytössäsi on Suomen suurin kukkakauppojen palveluverkosto!

Suomalainen innovaatio

eKukka.fi konseptin idea on lähtöisin floristimestari Pasi Kivilompolon ideasta. Pasi kertoi ideastaan veljelleen Mikalle ja näin eKukka.fi päätettiin perustaa.

Alkuaskeleet kukkakauppa-alalle syntyivät jo vuosikymmeniä sitten, kun Mikan ja Pasin vanhemmat omistivat kukkakaupan. Ymmärrys pienyrittäjyydestä ja yrittäjien tarpeista sai Pasin ja Mikan pohtimaan sitä, miten ja millä tavalla kukkakauppiaita voisi auttaa verkkokaupan perustamisessa.

Ensimmäinen eKukka.fi pilottikauppa perustettiin syksyllä 2015. Vuosien kehitystyön ansiosta eKukka.fi alustaa käyttää tällä hetkellä noin 70% koko Suomen kukkakauppa-alasta.

eKukka.fi tiimiin kuuluu ohjelmistokehittäjät Matias, Rohis ja Saska apunaan tekninen testaaja Turkka. Somettaret Janika, Oona ja Laura sekä asiakkuuksista vastaava Tuomo varmistavat, että kukka-alan ostos sujuvat hyvin ja alan uusimmat tuulet ovat helposti saatavilla.