Valitse sivu

Tervetuloa eKukka-perheeseen!

eKukka-yhteisössä on jo yli 500 verkkokauppiasta.

eKukka.fi verkkokauppa on juuri sinulle suunniteltu. eKukka.fi verkkokauppaa käyttää jo yli 500 kauppiasta.

Me tuemme, neuvomme, opastamme, ideoimme, kuuntelemme – eKukka.fi konsepti on kokonaisvaltainen toimintamalli, jossa sinulla on hyvä olla! Tervetuloa mukaan.

Vuosittaista kävijää

Paikkakuntaa

Tyytyväistä kauppiasta

Ainutlaatuinen ekosysteemi

Oman verkkokaupan saat muutamassa päivässä. Nopeimmillaan voit alkaa myymään tuotteita vielä samana päivänä ja saada jopa tilauksen! Tiesithän, että eKukka.fi verkkokaupassa kauppias päättää itse mitä myy ja mihin hintaan. Kauppiaan hallintapaneeli on tehty todella helpoksi käyttää. Toiminnot opit muutamassa tunnissa ja voit keskittyä vain myymiseen. Tekniikkaa sinun ei tarvitse osata. Me hoidamme teknisen puolen ja tarjoamme järjestelmän – sinä päätät loput.

Enemmän kuin verkkokauppa

Tiesithän, että eKukka ei ole pelkkä verkkokauppa vaan kauppaiden yhteinen markkinapaikka. Sivuillamme vierailee yli 2 miljoonaa kävijää vuodessa. eKukka.fi tarjoaa yrityksellesi kattavan näkyvyyden. eKukka.fi kauppiaana olet automaattisesti mukana hakupalvelussa, josta saat kauppaa.

Lisäksi tarjoamme kattavaa näkyvyyttä eri sosiaalisen median kanavissa. Kaiken tämän lisäksi pääset kehittämään ainutlaatuista palvelumallia. Verkkokaupasta voi myös välittää tilauksia kätevällä eKukka-välitystoiminnolla. eKukka.fi on enemmän kuin verkkokauppa.

Suomalaista osaamista

eKukka.fi verkkokauppa-alusta on suomalaista työtä alusta loppuun. Meille on myönnetty AVAINLIPPU -merkki osoituksena suomalaisesta palvelusta. Palvelualusta on kehitetty alusta loppuun Suomessa ja tästä olemme erityisen ylpeitä! Olemme täysin kotimainen yritys.

Täytä tiedot ja tilaa oma eKukka.fi -verkkokauppasi

Kirjoita verkkokaupan nimessä kaikki sanat pienillä kirjaimilla yhteen ilman erikoismerkkejä ja ä, ö ja å kirjaimia. Voit kuitenkin halutessasi käyttää väliviivaa (-). Esim. pikkujussi tai pikku-jussi.  Verkkokaupan osoitteeksi tulee [verkkokaupan nimi].ekukka.fi .

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

1 + 13 =

Löydä Suomen parhaat kukkakaupat

Löydä kauppojaYrityksille