Valitse sivu

5 erilaista joulukimppua – tutustu ideoihin ja valitse suosikkisi

Joulunviettoon liitetään useita erilaisia värejä, jotka toistuvat myös juhlakauden kukkakimpuissa. Minkä värinen on sinun unelmiesi joulukimppu?

Jokaisen joulumuistoihin kuuluu erilaisia tuoksuja, makuja ja ääniä – ja tietysti myös värejä. Siksi oikeanlaisen joulukimpun valitseminen on henkilökohtainen päätös. Yhden joulu on ehdottomasti lämpimän punainen, toinen viehättyy metsäisistä havuista ja kolmas kaipaa joulukimppuihin modernia otetta.

Oli joulusi minkä värinen tahansa, eKukan kautta tilaat juuri oikeanlaisen joulukimpun – itselle tai lahjaksi. Tutustu alla erilaisiin ideoihin ja tilaa joulukukat suoraan kotiovelle!

Punainen joulukimppu

Punainen joulukimppu

Punainen kimppu on joulun perinteisin valinta. Klassinen joulukimppu kaipaa tietysti klassisia kukkia: punaisen ritarinkukan lisäksi myös joulutähteä on saatavilla leikkokukkana. Neilikat ja skimmian nuput tekevät kimpusta erityisen kestävän.

Valkoinen joulukimppu

Puhtaanvalkoiset leikkokukat tuovat nietokset sisätiloihin. Leinikit ja ritarinkukat ovat joulukuun kestosuosikkeja, ja eustoman ‘Botanic’-uutuuslajike tuo kimppuun ihanaa keveyttä. Valkoinen kimppu sopii myös itsenäisyyspäivään!

Harmaa joulukimppu

Hopeanharmaa joulukimppu

Myös harmaat sävyt kuuluu jouluun – olihan pukillakin ennestään harmaa nuttu. Tämän hetken trendikkäin joulukimppu syntyy hopeanharmaista kukista ja suositusta tuhkaeukalyptuksesta.

Vihreä joulukimppu

Vihreä joulukimppu

Vihreä kukkakimppu tuo mieleen metsän siimeksen. Harjaneilikan ‘Kiwi Mellow’ -lajike näyttää hauskalta sammalpallolta, ja kaverikseen se on saanut tietysti runsaasti erilaisia leikkovihreitä. Kimpun kruunaa valkea ritarinkukka – kuin lumipeite pehmeän sammalmättään päällä.

Persikkainen joulukimppu

Moderniin joulukotiin sopii moderni joulukimppu. Pastellisävyiset leikkokukat kuulostavat yllättävältä valinnalta jouluun, mutta juhlava tunnelma syntyy, kun niitä yhdistelee rohkeasti havuihin ja kauden leikkokukkiin.

Avainsanat: