Valitse sivu

Mitä kukkia naiselle?

Etusivu 9 Vinkit 9 Naistenpäiväkukat

Näillä kukkalahjoilla ilahdutat naistenpäivänä

Jokainen päivä on naistenpäivä! Virallisesti naistenpäivää vietetään kuitenkin 8.maaliskuuta. Kansainvälinen naistenpäivä on virallinen juhlapäivä useassa maassa – päivä jolloin perinteen mukaan miehet muistavat ja kunnioittavat äitejään, vaimojaan, tyttöystäviään sekä muita elämänsä tärkeitä naisia antamalla heille kukkia sekä pieniä lahjoja.

 

Naistenpäivä on täydellinen päivä yllättää kukkalähetyksellä kotiovelle tai työpaikalle! Hurmaa vaimosi tai ihastuta tyttöystäväsi ruusuisella yllätyksellä, muista myös äitiä ja mummoa – vaikka he asuisivat hieman kauempana, kukkalähetys pääsee varmasti perille asti.

 

Kukkalähetyksen tilaaminen eKukka.fi verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa. Klikkaa ensin sivuille eKukka.fi , kirjoita sitten hakupalveluun osoite, postinumero tai paikkakunta, minne haluat kukat lähettää. Valitse sen jälkeen mieleisesi kukkakauppa ja kukat! 

Suosikkikukilla tie suoraan sydämeen

Tiedätkö hänen lempikukkansa? Millaisia kukkia hän toivoisi, ehkä värillä on väliä? Romanttiset ruusut toimivat aina, mutta ehkä tilanne kaipaa jotain erikoisempaa – suosikkikukan tai lempivärin avulla saat kukkalahjasta persoonallisen!

Tykkäisikö äiti uudesta ruukkukasvista?

Yllätä mummut ja mammat uusilla, keväisillä ruukkukasveilla! Ruukkukasveja löytyy useita erilaisia – kotimaisilla kevään kukkijoilla hurmaus on taattu. Ruukkukasvin voit lähettää kätevästi niin lähelle kuin kauaskin, liitä kukkalähetykseen kortti mukaan, jossa kerrot ihanat naistenpäivän terveiset!

Viherpeukalolle varma valinta

Viherkasvien maailmasta löydät useita vaihtoehtoja, joilla ilahdutat naistenpäivänä. Perinteiset, helppohoitoiset, ilmaa puhdistavat sekä erikoisemmatkin lajikkeet – löydä kasvi joka on juuri hänelle sopiva! Kenties jokin viherkasvi on ollut jo pitkään hänen hankintalistalla – nyt pääset toteuttamaan viherpeukalon toiveen!

Kukkia naiselle – katso kuusi vinkkiä!

Mitä eri värit viestittävät? Kukkien kieli on kiehtovaa – värien avulla saat viestitettyä elämäsi naiselle tärkeän viestin. Rakkaus, ihastus tai ihana energia, millaisen viestin sinä haluat välittää rakkaallesi? Katso kuusi vinkkiä, joiden avulla hurmaat naisesi!

Jaa vinkki ystävillesi