Valitse sivu

Vauvaonnittelut

Etusivu 9 Vinkit 9 Vauvaonnittelut

Millaiset kukat syntymän johdosta?

Onnittele vauvakimpulla! Äiti-lapsi kimppu, napanuorakimppu, vauvakimppu – rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Tummat värit saavat väistyä, kun vauvaonnittelukimppua suunnitellaan. Näissä kimpuissa oikeuksiinsa pääsevät iloiset ja hempeät sävyt!

Kukissa on paljon valinnanvaraa. Perinteisen ruusun, neilikan sekä krysanteemin kaveriksi kannattaa valita jotain erikoisempaa, näin saat kukkatervehdyksestäsi mielenkiintoisen. Anna taitavalle floristille vapaat kädet kimpun suunnittelussa ja saat takuulla ihastuttavan onnittelukimpun!

Äiti-lapsi -kimppu vai napanuorakimppu

Lähetä kaunis äiti-lapsi – kimppu onnittelemaan perheenlisäyksestä! Äiti-lapsi kimppu kulkee myös nimellä napanuorakimppu. Tähän kukkatervehdykseen kuuluu iso kimppu sekä pieni kimppu, jotka ovat kiinnitetty toisiinsa esimerkiksi kauniilla koristenauhalla. Kukkalähetykseen voit lisätä mukaan vaikka pehmolelu nallen ja suklaata.

Poikalapsen kukat

Poikalapsen syntymää voi onnitella sinisen, violetin sekä vihreän eri sävyillä. Keltaien tuo myös kivaa kontrastia värien välille. Sinisiä leikkokukkia on harvassa, mutta muutamia toki löytyy. Esimerkiksi ritarinkannus, hortensia, tädykkeet, freesia sekä eustoma ovat sinisen tai violetin sävyisiä.

Kukkia tyttölapselle

Tyttölapsen syntymää onnitellaan yleensä vaaleanpunaisin kukin. Vaaleanpunaiset kukat sopivat hyvin yhteen valkoisen, violetin ja vihreän kanssa. Keltainen väri sopii myös tyttövauvan kimppuun! Tyttömäistä suloisuutta kimppuun voi tuoda esimerkiksi söpöllä vaaleanpunaisella vahakukalla.

Kimpun koristeet

Kimput viimeistelee koristenauhasta pyöritetyt rusetit. Kimppuihin on saatavilla erilaisia tikkukoristeita, kysy näistä lisää kukkatilauksen vastaanottavalta floristilta.

Vastasyntyneen horoskooppikukka

Kimpuissa voit ottaa myös huomioon horoskooppikukat! Jokaiselle horoskoopille löytyy oma nimikkokukkansa. Kukkatervehdyksen mukaan voit laittaa kortin, jossa kerrot vastasyntyneen horoskooppikukasta.

Horoskooppikukista voit lukea täältä:

Kukat vauvaonnitteluun verkkokaupasta

Onnittele ja yllätä tuoreet vanhemmat vauvaonnittelukimpulla! Hae sopiva verkkokauppa ekukka.fi hakupalvelusta, suoraan kauppiaalta ja valitse ihanat kukat vauvaonnitteluun. Voit valita kukkalähetyksen suoraan vauvaperheen kotiovelle.

Jaa vinkki ystävillesi