Valitse sivu

Syntymäpäiväkukat

Etusivu 9 Vinkit 9 Syntymäpäiväkukat

Kukat ovat varma lahja syntymäpäiväsankarille

Voit ostaa kukkakaupasta valmiin kimpun tai teettää kimpun haluamillasi kukilla. Pienellä suunnittelulla saat syntymäpäiväkukista mielenkiintoiset, sekä syntymäpäiväsankarin näköiset.

Kun valitset kukkia, niin mieti, mikä on syntymäpäiväsankarin suosikkiväri tai mikä on hänen suosikkikukka. Listasimme sinulle ideoita, joilla voit ilahduttaa ja muistaa syntymäpäiväsankaria erilaisilla kukka-asetelmilla.

Kukkakimppu syntymäpäiväsankarille

Klassinen pyöreä kimppu on aina varma valinta, mutta jos haluat viedä syntymäpäiväsankarille näyttävän kimpun valitse silloin korkeampi malli. Kannattaa käyttää taitavien floristien ammattitaitoa hyväksi ja antaa kukkasitojalle vapaat kädet kimpun tekemiseen. Lopputulos yllättää varmasti positiivisella tavalla!

Kukka-asetelma synttärisankarin pöytään

Kukka-asetelma on varmasti mieluinen lahja. Voit ostaa vaikka hienon maljakon tai muun lasiastian, viedä sen floristille ja tilata häneltä siihen kauniin kukka-asetelman. Useimmilla kukkakauppiailla on asetelmiin sopivia astioita myös tarjolla. Syntymäpäiväsankari saa ihanan kukka-asetelman lisäksi myös lahjan jonka voi käyttää myös muuhun tarkoitukseen.

 

Kukkaseppele päivänsankarille

Anna kukkaseppele ja syntymäpäiväsankari loistaa hänen juhlapäivänään! Hieman erilainen lahja, mutta varmasti mieluinen sekä mieleenpainuva. Syntymäpäiväsankarista saa varmasti kauniita kuvia seppele päässään. Taitavat floristit osaavat loihtia kauniita pääseppeleitä kauden kukista. Voit myös ottaa huomioon syntymäpäiväsankarin suosikki kukat ja pääseppelettä tilatessa mainita niistä floristille. Pääseppeleen kesto on yleensä noin pari päivää.

Kukkiva ruukkukukka vai viherkasvi sankarille?

Miten olisi lahjaksi hieman pidempään kestävä kukka? Tai vaikka trendikäs viherkasvi? Tarjolla on aina kausikukista koko vuoden saatavilla oleviin ruukku- ja viherkasveihin. Kesäkukatkin ovat oiva vaihtoehto, mikäli juhlat sattuvat kesälle! Ilahduta syntymäpäiväsankaria ruukkukukalla, joka on valmiiksi istutettu kauniiseen ruukkuun. Ruukku jää muistoksi ihanasta lahjasta, kun kukasta aika jättää. Viherkasvit tuovat kotiin viihtyvyyttä, jotkin viherkasvit jopa puhdistavat ilmaa. Jos harkitset tätä vaihtoehtoa lahjaksi, ota huomioon syntymäpäiväsankarin kotona mahdollisesti asustelevat lapset sekä kotieläimet, jotkin kasvit voivat olla myrkyllisiä.

Koristele kukilla lahja tai paketti!

Lahjaesineiden ja pakettien koristelu korvaa yleensä lahjan kanssa annettavan kukkakimpun. Koristelussa otetaan huomioon lahjan tai paketin muoto, värit sekä mahdollinen kuviointi. Voit antaa lahjaksi esimerkiksi pullon samppanjaa koristeltuna kauniilla kukilla. Valmiiksi paketoitu lahja saa näyttävän rusetin oikeista kukista!

Syntymäpäiväkukat helposti verkkokaupasta

 

Yllätä syntymäpäiväsankari kukkalähetyksellä! Se onnistuu helposti ja vaivattomasti verkkokaupan kautta. Hae sopiva kukkakauppa ekukka.fi hakupalvelun kautta ja tilaa suoraan kauppiaalta. Voit valita kukkalähetyksen valitsemaasi osoitteeseen. Syntymäpäiväsankari yllättyy iloisesti, kun saa kukkatervehdyksen suoraan kotiovellensa! Vaihtoehtoisesti voit hakea tilaamasi kukat kukkakaupasta ja viedä itse.

Jaa vinkki ystävillesi