Valitse sivu

Joulun parhaimmat kukkavinkit

Etusivu 9 Vinkit 9 Joulukukat

Kukkakaupat täyttyvät jouluna ihanista sesongin leikko- ja ruukkukukista. Tutustu vinkkeihin, joiden avulla teet joulustasi kukkaisan.

Joulukukat luovat tunnelmaa, johon mikään muu juhlakauden koriste ei pysty. Näiden vinkkien avulla kotisi kukoistaa kimppujen ja ruukkukukkien avulla koko joulukuun ajan. 

Tilaa joulukukat netistä ja muista myös ystävääsi tai lähimmäistäsi kukkatervehdyksellä! 

Joulukimput eri väreissä

Joulunviettoon liitetään useita erilaisia värejä, jotka toistuvat myös juhlakauden kukkakimpuissa. Kukkakimppu on unohtumaton joululahja, mutta myös täydellinen tapa viimeistellä oman kodin joulusisustus. Tutustu erilaisiin joulukimppuihin!

Joulun ruukkukukkien hoito-ohjeet

Joulun kauneimmat ruukkukukat tuovat kotiin juhlavuutta – tunnelma kuitenkin lopahtaa yhdessä nuupahtaneen kukan kanssa. Mikä joulukukan hoidossa meni pieleen? Näillä ohjeille onnistut hoitamaan joulun viittä yleisintä kukkijaa.

Kukat tuovat tunnelmaa joulukattauksiin

Punaista, valkoista, persikkaista vai jotain ihan muuta – minkä värinen on sinun joulukotisi? Kodin joulukoristelu vaikuttaa myös pöytäkattauksen väreihin ja kukitukseen. Olivat värivalinnat mitä tahansa, koreaksi kukitettu ja herkkuja pullollaan oleva pöytä on aaton keskipiste.

Tunnelmalliset joulurunot ja -värssyt

Runot kertovat pienen tarinan. Liitä kaunis tai hauska jouluruno joulukukkatervehdykseen ja ilahduta ystävää tai lähimmäistä.