Valitse sivu

Pääsiäisen kukat

Etusivu 9 Vinkit 9 Pääsiäinen

Pääsiäiskukat

Pääsiäinen on kevään juhla, jolloin koti koristellaan perinteisesti tipuilla ja pupuilla – herkkusuut herkuttelee suklaamunilla ja mämmillä. Millaiset kukat kuuluvat sinun pääsiäiseen? Keltaiset tetenarsissit vai sinertävät helmililjat? Omaan kotiin on ihana tuoda pääsiäisen tunnelmaa raikkaalla ruukkukasvilla tai kukkakimpulla. Muista myös lähimmäistäsi pääsiäistervehdyksellä – lähetä kukat suoraan kotiovelle! Liitä kukkalähetykseen terveiset kortin kera.

Kevään suositut sipulikukat

Sipulikukat nousevat suosioon aina kevään tullen. Tetenarsissi on yksi myydyimmistä, tiedätkö mitä muita sipulikukkia on saatavilla? Kurkkaa vinkit ja ihastu!

DIY Pääsiäisen kukka-asetelmat

Kotoile kukkien parissa – kokeile miten sinulta onnistuu tehdä pääsiäisen kukkakoriste! Kananmunista saa söpöt kipot kukille, risuista loihdit pesän isommalle kukka-asetelmalle. Kurkkaa vinkit ja ohjeet!

Narsissiamppeli

Nyt laitetaan narsissit roikkumaan! Tee narsisseista hauska amppeli suojaisalle terassille tai parvekkeelle. Voit käyttää muitakin sipulikukkia! Kurkkaa ohjeet.

Tulppaanit & narsissit

Tee itse kukka-asetelma tulppaaneista ja narsisseista! Tähän suloisesti sekaisin olevaan asetelmaan tarvitset myös pajunoksia. Kokeile tätä helppoa asetelmaa yhdessä lasten kanssa! Katso ohjeet.

Narsissikranssi

Villi ja veikeä narsissikranssi syntyy narsisseista sipuleineen. Valmis kranssipohja on helppo kukittaa, voit myös tehdä pohjan risuista tai pajuista. Lue ohjeet ja kokeile, miten sinulta onnistuu tehdä narsissikranssi.

Narsissiasetelma kakkuvadilla

Narsisseista voi loihtia erilaisia kukka-asetelmia – ne ovat kestäviä ja tykkäävät viileästä. Narsissiasetelma hurmaa myös pääsiäisen herkkupöydässä, kakkuvatiin tehty asetelma on näyttävä pöydän keskellä. 

Asetelma suosikkikulhoon

Pääsiäisen ihanimmat kukka-asetelmat syntyvät oman keittiön lempiastioihin. Kurkista kaappiesi kätköihin ja suunnittele pääsiäisasetelma kauniiseen tarjoilukulhoon.

Kukat kotiovelle

Kosketa kukilla – kukat kulkevat kotiovelle saakka, myös ilman kontaktia.

Jaa vinkki ystävillesi