Valitse sivu

Pääsiäisen kukat

Etusivu 9 Vinkit 9 Pääsiäinen

Pääsiäiskukat

Pääsiäinen on kevään juhla, jolloin koti koristellaan perinteisesti tipuilla ja pupuilla – herkkusuut herkuttelee suklaamunilla ja mämmillä. Millaiset kukat kuuluvat sinun pääsiäiseen? Keltaiset tetenarsissit vai sinertävät helmililjat? Omaan kotiin on ihana tuoda pääsiäisen tunnelmaa raikkaalla ruukkukasvilla tai kukkakimpulla. Muista myös lähimmäistäsi pääsiäistervehdyksellä – lähetä kukat suoraan kotiovelle! Liitä kukkalähetykseen terveiset kortin kera.

Pääsiäisen ruukkukukat

Aurinkoisen keltaiset ruukkukukat kuuluvat pääsiäiseen! Narsissit ovat suosittuja sipulikukkia, ne viihtyvät viileämmässä paikassa. Millainen ruukkukukka olisi kiva lähettää piristämään läheisesi pääsiäistä?

DIY Pääsiäisen kukka-asetelmat

Kotoile kukkien parissa – kokeile miten sinulta onnistuu tehdä pääsiäisen kukkakoriste! Kananmunista saa söpöt kipot kukille, risuista loihdit pesän isommalle kukka-asetelmalle. Kurkkaa vinkit ja ohjeet!

Narsissiamppeli

Nyt laitetaan narsissit roikkumaan! Tee narsisseista hauska amppeli suojaisalle terassille tai parvekkeelle. Voit käyttää muitakin sipulikukkia! Kurkkaa ohjeet.

Tulppaanit & narsissit

Tee itse kukka-asetelma tulppaaneista ja narsisseista! Tähän suloisesti sekaisin olevaan asetelmaan tarvitset myös pajunoksia. Kokeile tätä helppoa asetelmaa yhdessä lasten kanssa! Katso ohjeet.

Kukat kotiovelle

Kosketa kukilla – kukat kulkevat kotiovelle saakka, myös ilman kontaktia.

Jaa vinkki ystävillesi