Valitse sivu

Pääsiäiskukat

Etusivu 9 Vinkit 9 Pääsiäiskukat

Aurinkoiset ja raikkaat pääsiäiskukat tuovat lisäpirteyttä kevääseen. Tutustu erilaisiin sipulikukkiin ja pääsiäisen DIY-ohjeisiin.

Pääsiäinen ja kevät ovat uudistumisen aikaa – myös kevätsesongin kukkiin liitetään mielikuvia uudesta alusta ja uudelleensyntymästä. Nyt on narsissien, tulppaanien ja helmililjojen aika loistaa.

Omaan kotiin on ihana tuoda raikasta tunnelmaa keväisellä kukkakimpulla. Muista myös lähimmäistäsi lähettämällä aurinkoinen kukkatervehdys suoraan kotiovelle!

Kevään suosituimmat sipulikukat ilahduttavat myös leikkokukkina

Sipulikukat tuovat kevään mukanaan, ja kaikkien onneksi ne hurmaavat myös leikkokukkina. Tutustu eri lajeihin ja hoito-ohjeisiin!

Asetelma, kranssi vai amppeli? Ihanan keväiset narsissit taipuvat moneksi.

Iloisen keltaiset narsissit tuovat kevään mukanaan. Näiden helppojen DIY-ohjeiden avulla loihdit kevätkodistasi aurinkoisen.

Perunanarsissi kukkii nimeään kauniimmin

Älä anna nimen hämätä – perunanarsissi on kevään suloisimpia kukkijoita. Näillä hoitovinkeillä nautit sen lumoavasta tuoksusta pitkään!

Somista pääsiäinen helmililjoilla

Helmililja sopii kevään tunnelmointiin ja erilaisiin pääsiäisen koristeisiin. Kurkkaa ideat helmililjan käyttöön kukkakoristeissa ja tuo ripaus kevättä sisätiloihin!