Valitse sivu

Pääsiäisen kukkavinkit

Etusivu 9 Vinkit 9 Pääsiäinen

Pääsiäiskukat

Pääsiäinen on kevään juhla, jolloin koti koristellaan perinteisesti narsisseilla ja tulppaaneilla. Millaiset kukat kuuluvat sinun pääsiäiseen? Keltaiset tetenarsissit vai sinertävät helmililjat?

Omaan kotiin on ihana tuoda pääsiäisen tunnelmaa raikkaalla ruukkukasvilla tai kukkakimpulla. Muista myös lähimmäistäsi pääsiäistervehdyksellä – lähetä kukat suoraan kotiovelle!

Kevään suositut sipulikukat

Sipulikukat nousevat suosioon aina kevään tullen. Tetenarsissi on yksi myydyimmistä, mutta tiedätkö mitä muita sipulikukkia on saatavilla? 

Pääsiäisen DIY-asetelmat

Kotoile kukkien parissa, ja kokeile miten sinulta onnistuu tehdä pääsiäisen kukkakoriste! Kananmunista saa söpöt kipot kukille, risuista loihdit pesän isommalle kukka-asetelmalle. Kurkkaa vinkit ja ohjeet!

Narsissiamppeli

Nyt laitetaan narsissit roikkumaan! Tee narsisseista hauska amppeli suojaisalle terassille tai parvekkeelle.

Tulppaanit & narsissit

Tee itse kukka-asetelma tulppaaneista ja narsisseista! Tähän suloisesti sekaisin olevaan asetelmaan tarvitset lisäksi vain pajunoksia. 

Narsissikranssi

Villi ja veikeä narsissikranssi syntyy narsisseista sipuleineen. Valmis kranssipohja on helppo kukittaa.

Narsissiasetelma kakkuvadilla

Kakkuvatiin tehty asetelma hurmaa juhlapöydän kattauksessa. Asetelman tekoon voit käyttää mitä tahansa kauden sipulikukkia.

Asetelma suosikkikulhoon

Pääsiäisen ihanimmat kukka-asetelmat syntyvät oman keittiön lempiastioihin. Kurkista kaappiesi kätköihin ja suunnittele pääsiäisasetelma kauniiseen tarjoilukulhoon.

Kukat kotiovelle

Kosketa kukilla – kukat kulkevat kotiovelle saakka, myös ilman kontaktia.

Jaa vinkki ystävillesi