Valitse sivu

Äitienpäiväkukat

Etusivu 9 Vinkit 9 Äitienpäiväkukat

Muista äitiä, mummoa tai äitihahmoa kukkalahjalla

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Silloin muistetaan ja kiitetään rakkaita äitejämme, elämämme naisia.

Tiesithän, että voit lähettää äidille kukat netistä? Nappaa tältä sivulta talteen parhaat vinkit äitienpäivän kukkalahjoihin – hemmotellaan kaikkia äitejä, mummoja, vaimoja, sekä kaikenlaisia äitihahmoja!

Klassinen ruukkuruusu 

Ruukkuruusu on tyylikäs ja klassinen valinta äitienpäiväkukaksi. Laajasta lajikevalikoimasta löytyy suosikkiväri jokaiselle, ja oikealla hoidolla ruukkuruusu ilahduttaa myös seuraavina vuosina.

Hurmaava hortensia

Ruukkuhortensia on vakiinnuttanut paikkansa perinteisenä äitienpäiväkukkana. Muhkea ja näyttävä kukinto ilahduttaa useissa eri väreissä. Lue vinkit ruukkuhortensian hoitoon ja ilahduta äitiä kevään näyttävimmällä kukkijalla!

hortensia

Äitienpäiväkimppu syreenistä

Leikkosyreenistä rakentuu kukkakimppu, joka sopii niin kesähaaveiluun kuin äitienpäiväänkin. Mutta tiesitkö, miten pitkän ja monivaiheisen matkan syreeni tekee ennen kuin se päätyy maljakkoon? Viimeistele sen ihmeellinen matka tilaamalla syreenikimppu suoraan äidin kotiovelle! 

Äitienpäivärunot

Äitienpäivärunojen avulla kerrot elämäsi naiselle tunteistasi. Liitä kaunis runo kukkalahjaan ja onnittele tai muista rakasta äitiäsi.

hortensia

Jaa vinkki ystävillesi