Valitse sivu

eKukka-kauppias esittelyssä: Ivalon TaimiTupa

Ivalon TaimiTupa on kukkakauppa ja hautaustoimisto, joka on tarjonnut luotettavaa ja kokonaisvaltaista palvelua vuodesta 2006 asti.

Floristimestari Marja Peltola-Oikarainen muutti Ivaloon Otavasta vuonna 1995 vasta puutarhaharjoittelijana. Kun parisuhde ja työt pitivät Lapissa, Marja alkoi vaatia kesäkukilta laatua ja kestävyyttä.

Ivalon TaimiTupa perustettiin vuonna 2006 Ivalon torille. Aluksi valikoimaan kuului puita, pensaita, perennoita ja kesäkukkia. Niiden lisäksi myytiin myös oheistarvikkeita, kuten ruukkuja ja multia. Kukkakauppiaita Marjasta ja hänen miehestään tuli, kun he vuokrasivat seuraavan vuoden marraskuussa liiketilan sesonkeja varten – tässä tilassa he ovat edelleen.

Vuosien kuluessa Ivalon TaimiTupa on tullut tunnetuksi viherkasvien erikoiskaupaksi sekä persoonallisen kukkasidonnan tuottajaksi. Liikkeen leikkokukkavalikoima elää sesonkien ja vuodenaikojen mukana. Lapin luonto tarjoaa paljon kaunista luonnonmateriaalia, jota käytetään myös suru- ja hääsidonnassa asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Tällä hetkellä Ivalon TaimiTupa työllistää Marjan lisäksi hänen miehensä Reijon sekä puutarhuriksi opiskelevan Jaanan. Kesällä menossa on mukana useampi sesonkityöntekijä.

“Asiakkaat ovat tämän työn suola”, Marja toteaa. “Ne hetket kun itket tai naurat yhdessä heidän kanssaan – se on parasta elämää.”

Kukkalähetys Ivaloon, Inariin, Utsjoelle tai Nuorgamiin? Valitse kukat Ivalon TaimiTuvan upeasta valikoimasta, kortti ja haluamasi toimitustapa. Kukat sopivat täydellisesti lähimmäisesi ilahduttamiseen ja muistamiseen.