Valitse sivu

eKukka-kauppias esittelyssä: Kukkakauppa Bella-Regina

Salon torin laidalla on sijainnut kukkakauppa jo vuodesta 1989. Vuosien saatossa kukkakauppa on kokenut muodonmuutoksia – nykyisen muotonsa se sai kesäkuussa 2021, kun kauppias Heidi Ekholm osti myyntiin tulleen kaupan ja nimesi sen Kukkakauppa Bella-Reginaksi.

Bella-Reginassa sidotaan kukkia jokaiseen elämän eri tilanteeseen: iloon, suruun, juhlaan ja arkeen. Lisäksi kaupalla järjestetään suosittuja kukkakursseja esimerkiksi polttariporukoille.

Bella-Reginan tiimi koostuu Heidin lisäksi Tuijasta, Marjosta sekä työkokeilun kesällä aloittaneesta Ninasta. Kukkakaupassa on valloillaan iloinen, reipas ja asiakasmyönteinen tunnelma. “Meillä ei huumoria ja ääntä puutu”, Heidi kertoo. “Ollaan iloisia ja touhukkaita.” 

Tiimiä inspiroivat asiakaskohtaamiset sekä luovuutta vaativat sidontatyöt. Innostaviksi asioiksi he listaavat myös ideoinnin, uuden keksimisen ja kokeilun.

Bella-Reginassa arvostetaan laatua. Asiakkaille halutaan tarjota kestäviä kukkia ja parasta mahdollista palvelua. 

Heidi jakaa myös vinkin, jonka avulla asiakas saa kukat säilymään kotonakin pitkään elinvoimaisena: “Veden vaihto ja uusien imupintojen leikkaaminen vähintään joka toinen päivä auttaa kukkia kestämään. Kukat kannattaa myös säilyttää yöllä viileässä.”

“Teemme tätä työtä täydestä sydämestä”, Heidi sanoo. “Haluamme luoda, suunnitella ja tehdä kaiken itse mahdollisimman pitkälle. Emme osta esimerkiksi valmiita kransseja tai istutuksia.”

Myös hyväntekeväisyyden tekeminen on Bella-Reginan tiimille tärkeää. He ovat esimerkiksi lahjoittaneet Naisten Linjalle ja osallistuneen Yksinäinen narsissi -kampanjaan. 

“Teimme Lounais-Suomen Martoille hyväntekeväisyytenä kukkaseppeleitä, kun he kävivät laulamassa Salossa hoivakodeissa ja ilahduttamassa vanhuksia”, Heidi kertoo viimeisimmästä hyväntekeväisyyskampanjasta. “Martat yllättivät meidät ja kävivät laulamassa myös meille kiitokseksi.”

Heidi haluaa kannustaa asiakkaita tilaamaan kukat ajoissa, sillä se auttaa minimoimaan hävikkiä. “Pidetään luovuus ja käsityötaito pystyssä ostamalla kukat kukkakaupasta. Näin varmistetaan ammattitaitoisten kukka-alan ihmisten työllisyys ja erikoistöiden saatavuus tulevaisuudessakin.”  

Kukkalähetys Saloon ja Salon lähikuntiin? Valitse kukat Kukkakauppa Bella-Reginan ihanasta valikoimasta, kortti ja haluamasi toimitustapa. Kukat ja kortti ovat täydellinen paketti lähimmäisesi ilahduttamiseen ja muistamiseen.