Valitse sivu

Hyasintti – Jousimiehen horoskooppikukka

Jatkuvassa liikkeessä elävä Jousimies arvostaa kukissa helppohoitoisuutta – siksi vähällä huomiolla pärjäävä hyasintti sopii hänelle täydellisesti.

Päivät ovat lyhyimmillään, kun aurinko kohtaa Jousimiehen tähtimerkin. Joulu ja talvipäivänseisaus lähenevät, ja kukkakaupat ovat pullollaan kauden leikko- ja ruukkukukkia.

Hyasintti on yksi joulun suosituimmista kukista. Se symboloi leikkisyyttä ja varomattomuutta, ja samat adjektiivit kuvastavat hyvin myös määrätietoista ja uhkarohkeaa Jousimiestä. Hyasintti kasvaa vähäisestäkin vesitipasta, ja pienestä koostaan huolimatta se täyttää päättäväisesti koko huoneen suloisella tuoksullaan.

JOUSIMIEHEN TÄHTIMERKKI
Syntymäaika: 23. marraskuuta – 21. joulukuuta
Elementti:
 Tuli
Hallitseva planeetta: Jupiter
Kukka: Hyasintti
Viikonpäivä: Torstai

Hyasintti

Jousimies on levoton, ja hänellä on kyltymätön tiedonjano. Hän on tähtimerkeistä kaikista idealistisin ja optimistisin. Koska Jousimies ei malta pysyä paikoillaan kovin kauan, vähällä hoidolla pärjäävä hyasintti sopii täydellisesti Jousimiehen kukaksi.

Hyasintti

Hyasinttia on saatavilla lopputalvesta kevääseen asti sekä leikkona että ruukussa. Uutuuslajikkeista löytyy myös keltaisia ja persikkaisia kukkia. Jousimiehen kukkakimppuun kannattaa valita hyasinttien lisäksi muita helppohoitoisia leikkokukkia, kuten krysanteemeja tai neilikoita.

Avainsanat: