Valitse sivu

Krysanteemi – Skorpionin horoskooppikukka

Krysanteemi on salaperäisen Skorpionin horoskooppikukka. Leikkokylmiön tavallisella asukilla on monia yllättäviä puolia, jotka sointuvat yhteen Skorpionin mielenmaiseman kanssa.

Krysanteemi symboloi useita asioita, ja monien positiivisten merkitysten lisäksi se liitetään usein myös kuolemaan. Tämän vuoksi krysanteemeja istutetaan usein haudoille. Kreikkalaiset uskoivat krysanteemin torjuvan pahoja henkiä, ja haudoille istutettujen kukkien poimiminen saattoi aiheuttaa huonoa onnea ja painajaisia.

Ei siis ihme, että krysanteemi on nimetty synkkiä aiheita kaihtamattoman Skorpionin horoskooppikukaksi.

SKORPIONIN TÄHTIMERKKI
Syntymäaika: 24. lokakuuta – 22. marraskuuta
Elementti:
 Vesi
Hallitseva planeetta: Pluto
Kukka: Krysanteemi
Viikonpäivä: Tiistai

Skorpioni kaipaa elämäänsä jännitystä ja jatkuvia uudistuksia. Hänen hallitseva planeettansa Pluto symboloi uudelleensyntymää.

Krysanteemi on leikkokukista monipuolisin: kukkien väri, koko, lukumäärä ja muoto vaihtelevat lajikkeesta riippuen niin paljon, että niitä ei välttämättä ensisilmäyksellä tunnista saman lajin edustajiksi. Toisin kuin voisi luulla, krysanteemi on kaikkea muuta kuin tylsä. Vaihtelevuudesta pitävä Skorpioni ilahtuu erityisen paljon sen muuntautumiskyvystä.

Skorpioni on karismaattinen ja usein suosittu, mutta hän ei silti päästä ihmisiä herkästi lähelleen. Kovasta ulkokuoresta huolimatta Skorpioni on lojaali kuten krysanteemi, joka kestää kukkakimpussa viimeiseen saakka.

Krysanteemi on Skorpionin kukkakimpun päätähti. Jos kimppuun valitsee pehmeän sävyisiä krysanteemeja, tunnelmaa voi synkentää muilla tummilla leikkovihreillä. Synkät ja tunnelmalliset sävyt ovat salaperäisen Skorpionin mieleen, ja ne sointuvat kauniisti myös marraskuiseen maisemaan. Kukkakimppu on myös loistava piristys, kun vuoden pimeimmät hetket lähenevät.

Avainsanat: