Valitse sivu

Leikkojoulutähti hurmaa joulun kukkakimpussa

Joulutähteä on saatavilla myös leikkokukkana

Martin Tarhan upea leikkojoulutähti ’Valentino Red’ hurmaa tänä jouluna kaikki kukkien ystävät. Se sopii täydellisesti hieman korkeampaan kimppuun tai kukka-asetelmaan ja se on myös erinomaisen kestävä leikkokukka. Leikkojoulutähti tuo joulun kukkasidontaan juhlallisuutta ja ylellisyyttä. Tätä kerrottukukkaista hurmuria on saatavilla rajoitettu määrä, kysy lisää kukkakauppiaaltasi.

Joulutähti leikkokukaksi

Tiesitkö, että ruukusta kasvavasta joulutähdestä voit leikata leikkokukan maljakkoon? Käytä suojakäsineitä joulutähteä käsiteltäessä. Leikkaa joulutähdestä yksi oksa mahdollisimman juuresta, jotta vartta jää riittävän paljon. Poista alimmat lehdet. Tässä kohtaa joulutähdestä alkaa vuotamaan maitiasnestettä, joka voi olla ihoa ärsyttävää. Lehtien poistamisen jälkeen kasta joulutähden varsin ensin kuumaan veteen ja sen jälkeen kylmään veteen. Näin saat maitiasnesteen vuotamisen tyrehtymään. Leikkaa sitten tuore imupinta joulutähden varteen. Laita leikkojoulutähti kädenlämpöiseen maljakkoveteen ja sijoita vedottomaan paikkaan.

Leikkona joulutähti sopii kivasti joulun juhlapöydän koristeeksi. Asettele tähtiä eri korkuisiin maljakkoihin ja luo näyttävä koristelu pöydän keskelle. Tähtien kaveriksi sopivat tietenkin ihanat tuikut ja joulupallot, kävyt ja muut luonnon aarteet.

Leikkojoulutähti ihastuttaa joulun kauneimmissa kukkakimpuissa. eKukka.fi

Avainsanat: