Valitse sivu

Millaiset kukat vauvakutsujen herkkupöytään – kimppu vai asetelma?

Hempeät pastellisävyt sopivat vauvakutsuille eli baby shower -juhliin. Suloiset asetelmat tai upea kimppu viimeistelevät herkkupöydän kattauksen.

Vauvakutsujen herkkupöytä täydennetään juhlien teemaan sopivilla kukilla – tähän tehtävään sopivat sekä kimput että asetelmat.

Kukkien tilaaminen ennakkoon onnistuu helposti eKukka-verkkokaupoista. Jos valitset noudon, voit hakea juhlakukat itsellesi sopivaan aikaan suoraan valitsemastasi kukkakaupasta!

Suloiset kukka-asetelmat kertakäyttökupeissa

Pienet kukka-asetelmat kertakäyttökupeissa koristavat vauvakutsujen herkkupöytää.

Baby shower -juhlan kukkien teemaväri voidaan valita tulevan lapsen sukupuolen tai neutraalin teeman mukaan. Yleisesti pienten lasten väreiksi mielletään vaaleat ja pastelliset sävyt. Perinteisten vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen sijaan voi kokeilla esimerkiksi vaaleankeltaisia, vaaleanvihreitä tai persikkaisia kukkia.

Kertakäyttökuppeihin tehdyt pienet asetelmat koristavat vauvakutsujen herkkupöytää.

Kertakäyttökuppeihin syntyy kätevästi sievät pikku asetelmat. Valitse kuppien ja servettien värimaailmaan sointuvia kukkia, niin saat viimeistellyn kokonaisuuden. Pieniä asetelmia kannattaa olla useampia, ja niitä voi ripotella sinne tänne tai laittaa ne yhdeksi ryhmäksi pöydän keskelle.

Jos haluat tietynlaiset kupit kukka-asetelmaan, vie ne floristille – hän toteuttaa toiveesi mukaiset asetelmat.

Millainen kukkakimppu sopii vauvakutsuille?

Tyttövauvan juhliin

Kukkakimppu tuo tunnelman juhliin kuin juhliin. Runsas mutta vauvakutsujen tunnelmaan sopiva herkkä kimppu syntyy vaaleista sävyistä ja pienikukkaisista leikoista. Ihanan kevyt harsokukka on vauvakimppujen klassikko, ja värjättynä se sopii monen kimpun sävymaailmaan.

Avainsanat: