Valitse sivu

Vauvakutsujen herkkupöydän kukat – kimppu vai asetelma?

Baby shower -juhlien söpöt, pienet asetelmat tai upea kimppu täydentävät herkkupöydän

Baby shower -kutsujen eli vauvakutsujen herkkupöytä täydennetään yleensä teemaan sopivan värisillä kukilla. Kiva idea on pienen pienet kukka-asetelmat kertakäyttökupeissa tai muissa pienissä astioissa. Niitä on helppo kuljettaa ja siirrellä juhlapaikalla tarpeen mukaan. Toinen hyvä vaihtoehto on upea, runsas, mutta herkkä kimppu, joka koristaa herkkupöydän keskipisteenä. Kimppu lahjoitetaan juhlien jälkeen tulevalle äidille omaan kotiinsa vietäväksi.

Kukka-asetelmat kertakäyttökupeissa

Baby shower -juhlan kukkien teemaväri voidaan valita tulevan lapsen sukupuolen mukaan tai pysyä neutraaleissa väreissä. Valitse kertakäyttökuppien väreihin sointuvia kukkia, niin saat upean kokonaisuuden. Pieniä asetelmia kannattaa olla useampia. Niitä voi ripotella sinne tänne pöytää tai laittaa ne yhdeksi ryhmäksi pöydän keskelle.

VINKKI: Jos pieniä asetelmia valitaan juhliin tarpeeksi monta – ne voidaan jakaa juhlien päätyttyä muistoksi jokaiselle Baby shower -juhlaan osallistuneelle.

Voit tehdä asetelmat itse tai tilata ne valmiiksi kukkakaupasta. Jos haluat tietynlaiset kupit kukka-asetelmaan, vie ne kukkakauppiaalle – hän toteuttaa toiveesi mukaiset asetelmat.

Pienet kukka-asetelmat kertakäyttökupeissa koristavat vauvakutsujen herkkupöytää.
Kullan sävyisiin kertakäyttökuppeihin sopivat monen väriset kukat. eKukka.fi

Kertakäyttökuppeihin tehdyt pienet asetelmat koristavat vauvakutsujen herkkupöytää.
Valitse kukat, kertakäyttökupit ja servetit samaa sävymaailmaa. eKukka.fi

Herkkupöydän runsas kimppu

Kukkakimppu tuo tunnelman juhliin kuin juhliin – valitse upean runsas, mutta herkkä kimppu Baby shower -kutsujen herkkupöytään. Kimpun voi tilata valmiiksi verkkokaupasta ja noutaa juhliin mennessä tai kimpun voi tilata toimitettuna juhlapaikalle.

Odottaako tuleva äiti tyttöä ja ihastuuko hän hempeän tyttömäisestä sekä pastellisen värisestä kimpusta? Vai onko vauva poika ja tyyliin sopisi neutraalit ja trendikkäät värit sekä materiaalit?

Tyttövauvan juhliin
Tulevan äidin ja tyttövauvan juhliin sopivat ihanan hempeät ja pastelliset sävyt. Kuvan kimppuun herkkyyttä tuovat rennot leikkovihreät ja vaaleanpunainen harsokukka. eKukka.fi

Onko poikavauva tiedossa tai pitääkö tuleva äiti neutraaleista väreistä? – valitse kimppuun trendikkäitä värejä ja kauden kauneimpia leikkokukkia. Anna floristin auttaa kukkavalinnoissa. eKukka.fi

Kimppu lahjaksi odottavalle äidille

Kimppu saa koristaa ja ilahduttaa juhlien herkkupöydässä loppuun saakka. Juhlien päätyttyä vauvaa odottava äiti yllätetään, kun kimppu lahjoitetaankin hänelle itselleen. Kukkakimppu muistuttaa tulevaa äitiä ikimuistoisista Baby shower -juhlista. Kimpusta kannattaa huolehtia muutamalla helpolla hoitovinkillä, jolloin kimppu ilahduttaa mahdollisimman pitkään saajaansa. Vinkkaa kukkakimpun hoito-ohjeet vastaanottajalle.


Avainsanat: