Valitse sivu

4 tunnelmallista syyskimppua – inspiroidu hehkuvista sävyistä

Syksyn kukkakimput hehkuvat vuodenaikaan sopivissa väreissä.

Syksyn tullen ruskasävyt hiipivät myös kukkakauppoihin. Leikkokukat hehkuvat tunnelmallisissa ja lämpimissä sävyissä, ja leikkovihreistä on saatavilla ihania, värjättyjä uutuuksia. Syyskukat tuntuvat raikkaalta vaihtelulta kesän kukkatrendien jälkeen.

Kukkakimppujen sävymaailma mukailee nyt luonnon väriloistoa – joskus myös hieman yllättävällä tavalla. Jos vielä mietit, millaisen syyskimpun hankkisit piristämään omaa tai lähimmäisen arkea, kurkkaa alta neljä erilaista syksyistä kimppuideaa!

Lue myös: Syksyn leikkokukat

syyskimppu, ruskakimppu

Iloisen värikäs ruskakimppu

Suosittua ja trendikästä eukalyptusta saa myös syksyn sävyillä värjättynä. Vadelmanpunainen törmäkukka on ihana pari hauskalle kultahehkulle, ja pienikukkainen karvasilkkiyrtti tuo kimppuun tuuheutta. Iloiset ja kirkkaat sävyt kääntävät varmasti katseen.

Puuterinen heinäkimppu

Erilaiset kuivat heinät ovat omiaan luomaan syksyistä tunnelmaa. Yhdessä neutraalien nudesävyjen kanssa ne tuovat mieleen kullanruskeat pellot. Puuterinen sävymaailma sopii myös syysmorsiamelle!

syyskimppu, ruskakimppu

Pippurinen syyskimppu

Roseepippurin marjat ovat hauska lisä syyskimppuun. Tummanpunaisiksi värjätyt tammenlehdet säilyvät kauniina pitkään, ja kimpussa käytetyt leikkokukat loistavat voimakkaissa ja lämpimissä sävyissä. Eksoottinen neulaprotea toimii katseenvangitsijana. Pippurinen syyskimppu saa rönsyillä villisti!

sininen syyskimppu

Sininen kimppu hämärtyviin iltoihin

Syyskimpun ei aina tarvitse olla keltaoranssi, vaan myös sinisen eri sävyt sopivat tunnelmaltaan syksyn hämärtyviin iltoihin. Ritarinkannus ja syysasteri kukkivat perennapenkissä pitkään, ja myös tummansiniset heiden marjat kielivät syksystä.

Avainsanat: