Valitse sivu

Auringonkukka – Leijonan horoskooppikukka

Leijonaa ja auringonkukkaa yhdistää ennen kaikkea yksi asia: ne molemmat loistavat itsevarmasti.

Aurinko siirtyy Leijonan tähtimerkkiin heinäkuun lopulla, samalla kun sen viimeiset säteet vielä lämmittävät päivettynyttä ihoa. Säteilevä Leijona rakastaa paistatella huomion keskipisteenä. Kukat ovat toinen toistaan kauniimpia, mutta vain auringonkukka voi kilpailla huomiosta itsevarman Leijonan kanssa.

LEIJONAN TÄHTIMERKKI
Syntymäaika: 23. heinäkuuta – 22. elokuuta
Elementti: Tuli
Hallitseva planeetta: Aurinko
Kukka: Auringonkukka
Viikonpäivä: Sunnuntai

Leijonan horoskooppikukka, auringonkukka
Auringonkukat ovat loppukesän ylivoimaisia suosikkeja – lue lisää auringonkukasta leikkokukkana. eKukka.fi

Leijona loistaa yhtä itsevarmasti ja lämpimästi kuin auringonkukka. Elokuinen pelto täynnä auringonkukkia on vangitseva ja henkeäsalpaava näky, ja myös Leijona haluaa olla ihailun kohteena. Leijonan hallitseva planeetta on luonnollisesti aurinko.

Vaikka Leijona tunnetaan parhaiten huomionhakuisuudestaan, hän on myös paljon muutakin: lojaali, luova ja päämäärätietoinen. Leijonalla on kyky levittää ympärilleen lämpöä ja iloa. Samaa tekee myös auringonkukka.

Leijonan horoskooppikukka, auringonkukka
Leijona nauttii huomiosta yhdessä auringonkukan kanssa. Auringonkukasta syntyy takuuvarmasti kukkakimppu, joka ei jätä Leijonaa kylmäksi. eKukka.fi

Auringonkukkien paras sesonki ajoittuu loppukesään. Niitä on siis saatavilla leikkokukkana samaan aikaan kun ne ovat kauneimmillaan puutarhassa. Leijonan kannattaakin harkita auringonkukkien istuttamista myös pihalle, terassille tai parvekkeelle.

Lue myös: Auringonkukkien kasvatus ja hoito on helppoa

Leijonan kukkakimpun kuuluu olla tietenkin suuri ja näyttävä. Valitse kimppuun auringonkukkien lisäksi muita lämpimänä hehkuvia kukkia, kuten tarhapiiskua ja kultahehkua.

Avainsanat: