Valitse sivu

Pioni – Härän horoskooppikukka

Pioni on mukavuudenhaluisen Härän horoskooppikukka. Kotona viihtyvä Härkä on helppo ilahduttaa kotiovelle tilatulla pionikimpulla!

Mukavuudenhaluinen Härkä viihtyy kotona ja vihaa muutoksia. Kotipuutarhojen tuttu ja rakastettu pioni sopii siis Härän horoskooppikukaksi kuin nenä päähän. Oikealla hoidolla pionit kukkivat jopa sata vuotta, ja myös Härän sanotaan olevan vakauden ja pysyvyyden ruumiillistuma.

HÄRÄN TÄHTIMERKKI
Syntymäaika: 20. huhtikuuta – 20. toukokuuta
Elementti:
 Maa
Hallitseva planeetta: Venus
Kukka: Pioni
Viikonpäivä: Perjantai

Pionit symboloivat muun muassa onnekkuutta ja arvokkuutta. Itsepäinen Härkä etsii onnellisuutta itselleen tutuista asioista: kodista, levosta ja johdonmukaisuudesta.

Pionia kutsutaan Kiinassa jumalten kukaksi, eikä ihme – upeilla kukilla kerskaileva pioni myös tuoksuu lumoavasti. Myös Härän sanotaan kantavan itsensä arvokkaasti ja jopa kuninkaallisesti.

pioni

Leikkopionit tulevat sesonkiin keväällä. Ne myydään nupullisina, mutta huoneenlämmössä pienestä nupusta aukeaa valtava kukka. Kukkia on saatavilla esimerkiksi punaisena, valkoisena ja vaaleanpunaisena, ja jotkut lajikkeet jopa vaihtavat väriä.

Keväinen ja runsas pionikimppu sopii täydellisesti Härän muistamiseen, ja mukavuudenhaluisena hän arvostaa kotiinkuljetusta erityisen paljon. Valitse kukkakimppuun pionin seuraksi reheviä leikkovihreitä sekä muita kotoisia ja puutarhamaisia leikkokukkia.

Avainsanat: